Posted April 25, 201114 yr chtěl bych se zeptat(hlavně Tomuse)jestli v poslední době nepozorují problém s muxem 13(Nova HD,Nova sport HD a Prima HD)Mě to kostičkuje a i kvalitu to ukazuje zhruba v polovině stupnice grafu.Ostatní muxy vypadají OK. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
April 25, 201114 yr Proč při problémech s nějakým muxem taky nenapíšete město, ve kterém máte problém. Tak třeba v Ostravě nedávno zvýšili výkon DVB-T vysílače a tak tam může docházet k nějakému rušení ... Ale takhle nejde moc pomoci, v Praze já nevidím žádné problémy na tomto muxu. Měl jsem po přeladění z rastru Karnevalu na UPC problémy s muxem 12, protože v Praze na stejném kmitočtu DVB-T. Musel jsem vyměnit část domácího rozvodu aby mi vše zase fungovalo. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
April 25, 201114 yr V Otrokovicích (Zlínsko) mám v posledních dnech problém s muxem, ve kterém jsou mj. Prima COOL a Barrandov TV. Obraz kostičkuje, až po chvíli vypadne signál úplně. Je tu ještě někdo z okolí, kdo by mohl potvrdit ten samý problém?
April 26, 201114 yr Author Standa:omlouvám se,jedná se o Brno-Líšeň.V pátek byl u mě technik na výměnu STB a aniž by cokoli zkontroloval,tak ještě před vstupem do baráku zvýšil úroveň signálu(aspoň takhle mi to řekl).Byl to takový starší pán,co se zřejmě učil u Edisona(bez urážky).Tak by mě zajímalo,jestli to může mít nějakou souvislost.Tvrdil,že nejhorší signál bývá u slovenských stanic.Fakt jsem nepochopil,jakou souvislost to má s výměnou STB... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
April 26, 201114 yr Tramin: mrknu na to a dam ti vedet, tyhle stanice moc nesleduju. Jinak ten technik mohl v rozvadeci treba demontovat stare filtry na nabidku Klasik, ci neco dalsiho, slovaci byvaji spatni kvuly ruseni od U:fona. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 27, 201114 yr Proč při problémech s nějakým muxem taky nenapíšete město, ve kterém máte problém.Tak třeba v Ostravě nedávno zvýšili výkon DVB-T vysílače a tak tam může docházet k nějakému rušení ... Ale takhle nejde moc pomoci, v Praze já nevidím žádné problémy na tomto muxu. Měl jsem po přeladění z rastru Karnevalu na UPC problémy s muxem 12, protože v Praze na stejném kmitočtu DVB-T. Musel jsem vyměnit část domácího rozvodu aby mi vše zase fungovalo. Který, že to vysílací tv kanál v Ostravě nedávno zvýšil výkon?
April 28, 201114 yr Který, že to vysílací tv kanál v Ostravě nedávno zvýšil výkon? Tak se omlouvám, minulý rok začal vysílat MUX 1 z Lysé hory 100kW a tak se mi to nějak spojilo . V Ostravě (vysílač Hošťálkovice) vysílá 100kW již od roku 2009 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
April 28, 201114 yr MPX1 na K54 vysílá z Lysé Hory nikoliv s ERP 100kW, ale "pouze" 25kW!! 100kW je zde mezinárodně koordinováno, ale v konečné fázi není tento max. výkon využit. Od 1. května zde začne na K37 s výkonem 25kW vysílat i MPX2.
April 28, 201114 yr Tramin: tak jsem se na to mrknul a ume je to vporadku, jak je spatny signal, tak je to lokalni problem, zkontroluj prototo kabelaz a jinak budes muset znovu zavolat toho Edisona. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno