Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

tak to docela koukám :shock: , jak to mají naši bratři ze severu. Na první pohled to vypadá

úplně jinak. Každopádně mají větší výběr. a cenově to není nejhorší.

Odesláno
http://www.parabola.cz/clanky/4713/kanaly-cbs-miri-do-ceska/

Zone Romantica se změní na CBS Drama a Zone Reality na CBS Reality. Otázkou je kdy - podle mě podzim.

jsu zvědavej co nakonec s toho bude a když kam to zařadadí upc dvbc a jestli vůbec někam

Odesláno

V UPC to logicky bude od začátku. Stačí pozorněji číst - obě stanice v nabídce již jsou :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
tak to docela koukám :shock: , jak to mají naši bratři ze severu. Na první pohled to vypadá

úplně jinak. Každopádně mají větší výběr. a cenově to není nejhorší.

No na to, že je poláků 6x více než nás, tak o tolik programů více nemají

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
V UPC to logicky bude od začátku. Stačí pozorněji číst - obě stanice v nabídce již jsou :wink:

Já bych to tak jistě netvrdil. Stil TV se dneska změnila na Šlágr TV, ale v UPC místo toho černá obrazovka. Aby totéž neudělali i se Zone Reality a Zone Romantica :(

Odesláno

Stále čakám na Fox a Comedy Central

Odesláno
Já bych to tak jistě netvrdil. Stil TV se dneska změnila na Šlágr TV, ale v UPC místo toho černá obrazovka. Aby totéž neudělali i se Zone Reality a Zone Romantica :(

To si nemyslím, že by to takhle dopadlo, protože jde přímou dohodu mezi CBS a Chellomedia, což je sesterská společnost UPC, takže tam bude určitě mnohem větší zájem, aby v sítich UPC tyto programy vysílaly.

V případě teleshopingové Still TV jde o změnu na ještě mnohem více teleshopingovou Šlágr TV. Navíc tady šlo dříve o náhradu, patrně jen dočasnou, za zaniklou televizi Public, což byl přece jen dost odlišný typ stanice než Still/Šlágr. Je proto pravděpodobné, že v tomto případě, pokud by vysílání v síti UPC mělo pokračovat, tak asi za zcela jiných obchodních podmínek.

Jedno info od UPC Facebook teamu. :)

Jedná se o zařazení programu Film Europe Channel. Zařazen by tento program mohl být koncem letošního roku a s největší pravděpodobností v HD kvalitě. Ale jednání teprve začala.

Odesláno

bohužel o zařazení programu MTV Hits a MTV Music se zatím neuvažuje. Na základě průzkumů je pro naše klienty zajímavý program MTVN HD, který vysílá kvalitní hudbu ve vysokém rozlišení a se zvukem Dolby Digital 5.1. O jeho zařazení do naší programové nabídky má naše společnost zájem a v tuto chvíli je zařazení programu v jednání.

Program MTV Base byl ukončen ze strany MTV a byl nahrazen MTV Dance. Na tuto změnu jsme bohužel neměli žádný vliv.

Eva, UPC Facebook tým

To je dobrý program to beru. :cheers:

Odesláno
http://www.parabola.cz/clanky/4713/kanaly-cbs-miri-do-ceska/

Zone Romantica se změní na CBS Drama a Zone Reality na CBS Reality. Otázkou je kdy - podle mě podzim.

Zone Reality je můj nejoblíbenější kanál, tak to jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze, nerada bych přišla o dokumenty typu Forenzní vyšetřovatelé, Pachateli na stopě a podobně laděné věci... výborná byla serie Australská vyšetřovací služba a Noční můry z předměstí a jak jsem se dívala, budou teď opakovat Rozhovory se seriovými vrahy.Navíc UPC pustilo Zone Reality do základní nabídky digitální TV, snad to tak i zůstane a nešoupnou to zpět do rozšířené. :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague