Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
....ale vic nez casto mi to proste moje zaplaceny 2000 nenameri. A to ani na prolhanym meraku karnevalu. Ted treba 1,38. Vcera zas 1,64 atd....

nevim nakolik sou meraky odpovidajici, ale na DC nemam problem udrzet prumernou rychlost 270kbs (coz je 2,16 Mbit)

a pingy mam tedka mirne zhorseny, na seznam.cz sem mel prumerne 15ms (ted mam 20ms) a na google.com to bylo 150ms (ted 190ms)

vcera sem hral Need 4 Speed s clovekem na kteryho byly pingy mezi 500 a 4000 a slo to hrat normalne

• po 4 týdnech...
Odesláno

Souhlasím, je to placená služba, ve smlouvě firma něco garantovala a proto to má dodržet. Perte se za svá práva. Uživatel happy mluví naprosto z cesty.

Já zatím problémy s Karnevalem nemám (mam 1MB) a doufám ani mít nebudu, ale kdyby přece jen nastali, můžou si být všichni v Karnevalu jistí, že je nenechám na pokoji.

A věřte, své zkušenosti s reklamacemi internetu již mám.

• po měsících...
Odesláno
Co až mi po dvou měsících akce spadne rychlost na 250/50...
8) Já mám Turbo 1000 v Sokolově, ale používám Firefox a naprosto bez problémů. Stránky načítá naprosto skvěle.
Odesláno

Ostrava-Jih, poslední cca tři dny brutální kolísání rychlosti připojení od 3Mbs do 28 kbs (rychlost stahování je odpovídající kolísání). Ale na ping si nestěžuji ( Pacific Fighters cca 30 - 70 na evropských serverech, zámoří je vyšší ). Platím 1Mbs.

Odesláno

Custe, chtel bych se zeptat na odezvu karnevalu Turbo 1000 k pražským serverům, konkrétně Call of Duty a to GZ apod. Protože přesně za týden ho mám mít, tak se ptám jestli je to dobrá volba. Jaké jsou průměrné pingy ?

Odesláno

CoD jsem nahradil dvojkou a hraju na publicich v holandsku, svedsku, nemecku a americe a pingy na turbu2k (proti 1k by to melo bejt uplne to samy) se pingy drzej pod 50ms, spis niz. Na GZ to bylo o chlup horsi, odhadem tak 50-80ms

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague