February 3, 201114 yr Samsungy obecne s CA modulem nemaji problem, takze si modul s klidem objednej. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 6, 201114 yr Samsung UE40C6540 - vše v pohodě. Od objednání až do zprovoznění. Obraz jak víno, zvláště u HD
February 11, 201114 yr Mám Samsung LE 19 450C a mám CA modul - můžete mi, prosím, sdělit jakou zemi jste vybrali při ladění? Mě se při výběru ČR nenaladili ČT 1,2,24, a Sportovní kanály mají šeredný obraz. Při změně výběru země na Německo, Slovensko - naladilo se sice ČT ale v hrozné kvalitě a sportovní kanály dále hrozné. Poradíte někdo? Předem moc díky za jakýkoliv tip.
February 11, 201114 yr GP a ladis digitalni tuner? Seredny obraz si predsstavuju na analogovem tuneru Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
February 11, 201114 yr Zemi vyber ČR lad v digitalu a ne v analogu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 11, 201114 yr Ano ladím digitální tuner a přes kabel. Je to s podivem, ale všechny programy jsou pěkné - i ostatní české, jen ČT 1,2,24 a sportovní jako Eurosport, Nova Sport, Sport 1,2,5 jsou nějaké citlivé - pořád čtverečkují. Ve vedlejším pokoji je normální analogový tv se set-top-boxem a tam jde vše ok, a můj digitální televizor s dvb-c tunerem má tyto problémy.
February 11, 201114 yr Pokud kanaly kostickuji nebo nejdou naladit, tak to bude vadnym signalem, takze zacnete kontrolou privodnich kabelu a konektoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno