June 22, 201312 yr Nahrál jsem film Muži v černém 3, zde jsou výsledky (bohužel neumím vložit formátovanou tabulku, takže jako obrázek). Ještě dodám, že obvyklý BR obou SD stanic bývá cca 4 až 5 Mb/s.
June 22, 201312 yr 16.5.2013Začátkem června by měl konečně přejít na 16:9 Nickelodeon Začátkem června kterého roku? 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
August 1, 201312 yr CBS Reality začala vysílat v 16:9. Bohužel pořady ve 4:3 ořezávají zespodu a zvrchu Dobře je to vidět teď u Soudkyně Judy, kde část titulků chybí.
January 29, 201412 yr Author Na jaře (březen/duben) přejdou na 16:9 stanice Travel Channel a TV Paprika - resp. tyto jsou zatím jediné, které změnu potvrdily, ale bude jich nakonec víc. Disney Channel, Nickelodeon a MTV přejdou na 16:9 v červnu/červenci. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
January 29, 201412 yr Díky za optimistickou informaci. Kdyz jsi o dětských kanálech loni tvrdil presně totéž, ptal jsem se, v červnu kterého roku? Neodpověděl jsi. Otázka však stále trvá... 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
January 29, 201412 yr A to je důvod, proč nikdo nechce dávat oficiální informace když to z nějakého důvodu nedopadne, všichni nadávají Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 30, 201412 yr Vždyť já nenadávám, jen mě pobavilo, že se rok s rokem sešel a je tu opět informace o červnu. Mně je úplně jedno, kdy to převedou, já na to nekoukám a děti, jak rostou, už taky ne. Když už nemůžou být na počítači a musejí vzít zavděk televizí, tak si radši pustí Youtube a koukají na to, na co právě mají náladu, a ne na to, co zrovna vysílá nějaký kanál. Až tahle generace dospěje, bude to začátek konce televize, jak ji známe. Přežije jen VOD... 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
March 13, 201411 yr "Discovery Channel ešte stále nevie, kedy začne jeho hlavný program nasadí širokouhlý formát... „Je to v našich plánoch, ale v dlhšom časovom horizonte...", uviedla Veronika Pešková z agentúry Ewing Public Relations, ktorá Discovery u nás zastupuje. viac na: http://www.zive.sk/hlavny-program-discovery-nevie-kedy-prejde-do-169-tlc-hd-tento-rok-nepride/sc-4-a-316492/default.aspx ... to uz je naozaj hanba a dokaz toho, aky "dolezity" je pre nich cz/sk trh.
May 28, 201411 yr Author NOVINKY: Dnes na 16:9 přešel program VH1. Brzy by se k němu měl přidat Nickelodeon a MTV. Nickelodeon pak v řádu několika měsíců začne vysílat v HD. Disney Channel přejde na 16:9 současně s přechodem na HD, což bude také v řádu několika měsíců - nejspíše již na podzim. Disney taky brzy dostane novou grafiku. Universal Channel přejde na 16:9 v druhé polovině roku, nejspíše v druhé půlce podzimu. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
June 3, 201411 yr Author Horor Film dnes přejde na 16:9 http://www.parabola.cz/zpravicky/22024/horor-film-prechazi-na-169/ Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město