January 20, 201114 yr Každý zaměstnanec call centra má svojí práci. Jedni zvedají, jedni odepisují na emaily ... Netočí se na těch pozicích. Ale jinak s tou informovaností nejste daleko od pravdy. V UPC v call centru U nákladového nádraží v Praze pracuje moje kamarádka jako supervizor a proto znám různorodou činnost operátorů. Proto bych se nikdy jich samotných neptal na novinky (ani tedy emailem), protože oni opravdu nedostávají žádné nové informace, ač mají firemní Intranet a nebo supervizory, kteří rovněž dostávají informace se zpožděním. Strategii UPC je, nic neříkat přes telefon, pouze a výhradně přes media od p. Maliny. Jenom je zvláštní, že operátoři kolikrát se dostanou k informaci o novinkách až z medii, jako je Internet a nebo info dostanou od samotných volajících klientů.
January 21, 201114 yr otázka na zaměstnance upc,kteří sem chodí. JAK TO VYPADÁ S ČESKOU VERZÍ ES 2 NEE.Dnes by měla naběhnout.Nebo to byl o5 renonc ze strany upc. - - - - Brno-Kohoutovice
January 21, 201114 yr Hm... tak bych řekl, že se už celkem jistě dneska nedočkáme. A v PR oddělení UPC nebo kde se ty jejich Newslettery tvoří se již teď jistě smějí, jak si z nás vystřelili a jak jsme jim opět skočili na špek.
January 21, 201114 yr otázka na zaměstnance upc,kteří sem chodí.JAK TO VYPADÁ S ČESKOU VERZÍ ES 2 NEE.Dnes by měla naběhnout.Nebo to byl o5 renonc ze strany upc. To by musel být zaměstnanec ze Závišové ulice v Nuslích v Praze, kde sedí manažeři UPC. Ne Marek-26, který nejspíš horečně maká v call centru U Nákladového nádraží na Žižkově
January 21, 201114 yr otázka na zaměstnance upc,kteří sem chodí.JAK TO VYPADÁ S ČESKOU VERZÍ ES 2 NEE.Dnes by měla naběhnout.Nebo to byl o5 renonc ze strany upc. To by musel být zaměstnanec ze Závišové ulice v Nuslích v Praze, kde sedí manažeři UPC. Ne Marek-26, který nejspíš horečně maká v call centru U Nákladového nádraží na Žižkově Omyl dělal jsem v CC na Meziboří UPC nemá klientská centra jen v Praze A ano makal jsem horečně, zjišťoval si informace všude možně třeba i tady jelikož se tu kolikrát objevilo nějaké info mnohem dříve než jsem se měl šanci o tom dozvědět. Edited January 21, 201114 yr by Guest Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 21, 201114 yr Omyl dělal jsem v CC na Meziboří UPC nemá klientská centra jen v Praze Ale kdy?
January 21, 201114 yr Omyl dělal jsem v CC na Meziboří UPC nemá klientská centra jen v Praze Ale kdy? Co ale kdy? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 21, 201114 yr Omyl dělal jsem v CC na Meziboří UPC nemá klientská centra jen v Praze Ale kdy? Co ale kdy? Děláte tam nyní?
January 22, 201114 yr Děláte tam nyní? Možná jo možná ne Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 24, 201114 yr Tak funguje ten Eurosport 2 NEE už nebo ne? Já to bohužel nepoznám, ale mám pocit, že ne. Pokud někdo budete mít jistotu, že to není, zejtra si zase popovídám s UPC a důrazně je upozorním, že to je naposledy. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město