Posted December 4, 20195 yr Modul CI+ se stále ještě neaktualizoval na prosinec. Navíc i předchozí měsíce mi ukazují předplatné s rokem 2015 ???
December 4, 20195 yr Jeste pred par lety bylo aktualni predplatne v zóně 1, nyní je až v zóně 5. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 4, 20195 yr v nastaveni predplatneho se posuň šipkou dolů Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 4, 20195 yr Už jsem se tam (do zóny 5) dostal, ale šipkou až z nabídky následujícího oprávnění (dva krát po sobě). I tak děkuji za návod použití šipky (zkoušel jsem jí pak použít ve všech nabídkách až se ten správný rok objevil). Nevím jestli si na ten postup za měsíc vzpomenu.
December 4, 20195 yr No hlavne proc by sis na to potreboval vzpominat? Za tech cca 10 let, co mam UPC a CAM, se mi nikdy nestalo, ze by se subscription byl jakykoliv problem. Do menu jsem vlezl snad dvakrat jen ze zvedavosti, co ze to tam vlastne je...