Přejít na obsah

Pryč od UPC


Návštěvník floutek

Doporučené příspěvky

Návštěvník floutek

Po 15 letech,kdy nejdřív to byla Kabelová televize Jih,potom Karneval a dnes UPC,mi došla trpělivost s výpadky signálu,bez omluvy a s tím,že je problém někde v mém PC,jsem odešel velmi rychle od této společnosti.Dnes mám providera PODA s.r.o.,mám dig.televizi se 43 programy,možnost nahrát pořad na který se dívám,a to podotýkám,že se nahraje celý,i když zapnu neährávání 5 min. před koncem pořadu.Internet mám 50/10,a ty čísla jsou pravdivé.To vše za 800 Kč.

 

766279148.png[/b]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tukancheez

Baví mě číst tady ty super výkřiky, že "pryč od UPC". Samozřejmě mít tu možnost přejít na tarif lepší u jiné společnosti, udělám to taky, bohužel většina z nás jiné lepší připojení než od UPC ve své lokalitě nemá. Protože ISP provideři si jak se říká "do zelí nelezou"

 

Kousek ode mě mám Maxprogress s 50/50 za 999,- nebo 25/25 499,- bohužel, slovo "kousek" představuje řádově 2 ulice a je to to, co mě od nich dělí a zůstávám u UPC. Na dotaz, zda v budoucnu plánuje Maxprogress optiku jsem dostal odpoveď v tom stylu, že by se naše ulice musela celá spojit a vyvinout velký zájem a jejich společnost by musela jednat s UPC. Toď příběh toho, jak je to pro malé ISP providery složité konkurovat gigantům.

 

Dragokazov: Vystihl jsi to naprosto přesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Koupil jsem si internet od poskytovatele UPC stim ze budu mit kvalitni a stabilni pripojeni a vysledek? totalni h***o, 50x za den to hapruje, platil jsem 800kc/mesicne tak jsem si koupil rychlejsi linku za 1500, cekal jsem ze to bude lepsi, vubec, hned jak bude moznost tak jim ten modem nacpu doprdele a zrusim tohle zasrany pripojeni, kcemu je mi % pokryti kdyz je to nestabilni , mrdka !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady je pod práškama nebo na útěku z bohnic :lol: tu o červený karkulce už všichni znají, tak vzniká nějaká nová o internetu od upc za 1500 :lol: stejně má ten exot jenom zavirovanej komp :lol: čim míň bude takovejch zákazníků, tim líp 8) ale chudák technik, co si přijde pro modem... :cry:

hned jak bude moznost ... zrusim tohle ... pripojeni

>>> neváhej a klikni <<<

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty si asi kokot kluku, od ty doby co jsem si koupil novy pc tak to dela stale tak nevim co tu trepes takovy sracky, normalne sprosty nejsem ale tohle uz je vrchol vseho, neplatim jim za to ze ten internet je k hovnu, platim si sluzbu ktera ma fungovat tak me neser takovymahle recickama ... v Praze to mate mozna jinak ale tady je to fakt marny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Bender

2 Anonym: A co si slibuješ od toho, že tu sprostě nadáváš na UPC a na zdejší diskutující? Pomůže to něčemu? Sotva, radši ten čas věnuj tý odhlášce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...