tomus Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 před 4 hodinami, hupkydupky napsal: Ale jak to děláte, že překopnutý OPTICKÝ kabel dál přenáší data, sice velmi nízkou rychlostí, ale přenáší? To je tím bagrem? Děkuji za reakci, budu usínat s vědomím, že se opět nic nedozvím. Nejspíš byla použita záložní trasa. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DaV Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Opět Brno Galandauerova, po dešti / bouřkách opět klasicky blbne a to už cca 1 rok. Před týdnem tady obcházel technik, měnil nějaké káblíky v rozvaděčích baráku, prej se o tom ví . Jelikož je zde nabídka dvou (možná dokonce tří) dalších operátorů, uděláme už tradá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 7, 2017 Author Share Posted August 7, 2017 Neni nic jednoduzsiho nez zavolat infolinku UPC a nahlasit poruchu, rozhodne nema smysl na nic cekat ze se to samo spravi, i kdyzo tom mozna nejaky technik vi. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Už nějakou dobu (několik týdnů) mi vypadává zvuk a kostečkuje Nova (SD) v DVB-C. Ostatní kanály jedou normálně. Dělá to tak i někomu jinému? Quote Kabel 300 Mb/s - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpfunny Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 V Žabinách mně to nedělá, všechno je v cajku. Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brno Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Nestabilní upload rychlost Brno - Nový Lískovec. Během chvilky to z 20mbps spadne i pod 1mbps na delší dobu a opět zase naopak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mymak Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Dnes, Brno-Slatina, po 19-te hodine vypadky internetu, ted uz to nejede vubec, na support se neda dovolat - automat oznami, ze cekaci doba je 5-10 minut, ze je lepsi zavolat az v pondeli, a hovor se prerusi. Tomu rikaji pece o zakazniky, buzeranti? wtf Quote 200 Mb/s Jiná služba Komplet modem Cisco, box Kaon Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mymak Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 K memu prispevku vyse si ted po tydnu jeste dovolim doplnit, ze zavadu kupodivu odstranili za mene nez 4 standartni hodiny od nahlaseni. Legracni ovsem je, ze jsem jim to v tu sobotu vecer napsal i na facebook, a tam mi odepsali az v pondeli neco po poledni, jako ze eviduji vypadek sluzeb, a ze na tom pracuji technici. A shodou okolnosti zrovna v te dobe byl dalsi vypadek, takze madam Naďa - UPC, ktera mi odepisovala, evidentne reagovala na aktualni situaci a sobotni vypadek, o kterem jsem jim psal, presla bez povsimnuti. Takze asi tak - o vikendu se clovek nejen ze nedovola, ale kupodivu ani nedopise na FB. Quote 200 Mb/s Jiná služba Komplet modem Cisco, box Kaon Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 4115683 Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Nelze od 2.9.2017 -----nejde -zpětné vzhlédnutí...Štafa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jk79 Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Pardubice také nejde zpětné zhlédnutí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts