February 16, 201213 yr Cca do hodiny by měl určitě jet je zapojen do tel1? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 16, 201213 yr Bol v tel2. Prehodila som ho a vypla a zapla modem a nic. Zavolam tam. Ale stve ma to. Keby fungoval nemusim ten hovor platit.
February 16, 201213 yr Kdyby fungoval, tak tam ani nemusíš volat. Zkusila jsi i restart modemu po zapojení telefonu do Tel1?
February 16, 201213 yr Robila som to rano narychlo. Iba som to vypla a zapla. Skusim ked sa vratim domov restart. Mam problem este so stb tak tam musim volat aj tak...
February 16, 201213 yr Tak sa zistilo ze nemame dokoncenu objednavku z neznamych dovodov a preto to neslo.
March 2, 201312 yr Zdravím. Mám zájem o UPC telefon, kvůli volaní zdarma do jejich sítě. Nechci televizi (mám společnou anténu) a internet mám od jiného poskytovatele. Nevíte někdo jak by v tomto případě byl telefon zapojen? Přes modem jako když mám kombinaci telefon+internet+televize? Nebo UPC dodá "nějakou krabičku" do zásuvky s konektorem na telefon? Děkuji za odpověď.
March 2, 201312 yr Budu tedy muset platit nájem za modem a vedle zásuvky se mi bude povalovat blikající žrout elektřiny? Mám pravdu?