Odesláno 7. října 2009 15 let Na webu upc píšou, že to má normálně router.Bez routeru by to bylo asi docela k ničemu. Mě to říkal jejich "technik" na jejich zpoplatněné zákaznické lince, a to jsem tam kvůli tomu volal asi čtyřikrát. Prý nelze připojit více než jedno zařízení bezdrátově a ostatní pc pak přes ethernetový kabel. Taky mi to přišlo divné, ale zároveň to znělo tak, že si tím jsou jisti.. poněvadž mě stále o možnosti připojení jednoho zařízení ujišťovali. Ale hlavním argumentem proč jsme ho přítelkyni nedoporučil byl, již zmíněný, poplatek 650Kč, za tu cenu si už pořídíte normální kvalitní router a hlavně bude váš. to Marek-26: /n standard sice neumí, ale mám flashnutej pozměněný firmware od olega, což mu vylepšilo krapítko nějaké funkce A při současných rychlostech na Fiber power 50 ho stejně na tu rychlost při derivaci protokolu 802.11/g nevyužiju. A až bude ta potřeba tak mám tady vybranou alternativu, ale při těch rychlostech co s linkou dosahuji, za ideálních podmínek, teď se mě to stejně tak rychle netýká http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-pristupovy-bod-asus-wl-500w-premium-d71739.htm
Odesláno 27. října 2009 15 let Na webu upc píšou, že to má normálně router.Bez routeru by to bylo asi docela k ničemu. Mě to říkal jejich "technik" na jejich zpoplatněné zákaznické lince, a to jsem tam kvůli tomu volal asi čtyřikrát. Prý nelze připojit více než jedno zařízení bezdrátově a ostatní pc pak přes ethernetový kabel. Taky mi to přišlo divné, ale zároveň to znělo tak, že si tím jsou jisti.. poněvadž mě stále o možnosti připojení jednoho zařízení ujišťovali. Ale hlavním argumentem proč jsme ho přítelkyni nedoporučil byl, již zmíněný, poplatek 650Kč, za tu cenu si už pořídíte normální kvalitní router a hlavně bude váš. to Marek-26: /n standard sice neumí, ale mám flashnutej pozměněný firmware od olega, což mu vylepšilo krapítko nějaké funkce A při současných rychlostech na Fiber power 50 ho stejně na tu rychlost při derivaci protokolu 802.11/g nevyužiju. A až bude ta potřeba tak mám tady vybranou alternativu, ale při těch rychlostech co s linkou dosahuji, za ideálních podmínek, teď se mě to stejně tak rychle netýká http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-pristupovy-bod-asus-wl-500w-premium-d71739.htm Asus WL-500GP muzu take jen doporucit. Bohuzel jeho novou verzi jiz ne. Ani dalsi nove routery od ASUSu. Momentalne se jim jejich vyroba moc nedari denne nam je nekdo vraci a posilame je asusu na reklamaci.
Odesláno 12. února 2010 15 let Myslím, že většina odpovědí byla: WiFi modem nebrat. Tedy nech si ten modem, který máš a za něj dej WiFi router. Takže otázka by měla znít: Který WiFi router, byste mi doporučili? Z nouzových důvodů (nedostupnost jiného) jsem pořídil nejlevnější variantu se kterou jsem spokojený D-Link DI-524 za necelých 550,- Já sám se rozmýšlím mezi trochu dražšími variantami routerů. Líbilo by se mi něco s gigovými ethernety, N třídou WiFi a USB. Hlavně, aby to bylo dobře řiditelné. Příklad: DLink-DIR855; Netgear WNDR3700; Linksys WRT320N - WRT610N; ASUS RT-N16N
Odesláno 17. února 2011 14 let WPA2 Personal, TKIP+AES, heslo do bezdrátový sítě... kvalitní produkty dělají firmy asus, cisco, d-link, netgear a tp-link - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. února 2011 14 let ...kvalitní produkty dělají firmy asus, cisco, d-link, netgear a tp-link Uveden pouze příklad a řazeno abecedně.
Odesláno 18. února 2011 14 let ...kvalitní produkty dělají firmy asus, cisco, d-link, netgear a tp-link Uveden pouze příklad a řazeno abecedně. pravda, poslední kvalitní asus byl tak wl-500g deluxe, pak už to šlo do háje...
Odesláno 18. února 2011 14 let No u TP-Linku muzu poreferovat, ze mne vzhledem k cenu nadmiru prekvapil a jsem naprosto spokojenej - doma TL-WR1043ND a od prvotnich konfiguraci jede bezchybne, uptime ted ukazuje temer 167dni. Na chalupu jsem na zaklade kladnych zkusenosti poridil TL-WR941ND a to same, spokojenost, jen asi zainvestuju do anten. Ostatne vyber TP-Linku mi pochvalili i technici mistniho wi-fi providera, pry na nich dokonce zrizovali vetsinu koncovych klientu pro 2,4GHz pasmo (kdyz do nej jeste pripojovali) A ano, bavili jsme se i o Asusu a jejich zkusenosti a postrehy tak nejak odpovidali tomu, co rika Bender.
Odesláno 3. března 2011 14 let dobrý večer mám dotaz internet od UPC Fiber Power 100 a již zvažuji zakoupení routeru Netgear WNDR3700 je to dobrá volba 100mbs linku? děkuji za odpovědi.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.