June 27, 200916 yr Zdravím, nefunguje mi zvuk na ČT1 - UPC digi kabel Ostrava Jih CONAX Handan 5000 - ostatní kanály OK. ČT1 hluchá - pokud na dálkovém ovladači znáčknu přepínač zvuku a jsem na ČT1 - zamrzne celý set a musím jej vypnout ze sítě. Na ostatních kanálech se odmáčknutí zvku objeví normálně seznam zvuků... Co s tím?
June 27, 200916 yr Smaz vsechny kanaly a znovu je nalad, melo by to pomoct. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 27, 200916 yr Zdravím, smazal jsem kanály a znovu naladil. Nepomohlo. Všiml jsem si ještě, že u TVP1 je taky ticho po pěšině a jak u ČT1 tak TVP1 vidím kromě jiných vlevo dole malou ikonku DD, resp. dvou D proti sobě... Je to Dolby Digital? A právě u nich nic neslyším... Jak se to dá nastavit, změnit?... Nebo jsem si něco přenastavil na dálkovém ovladači...
June 27, 200916 yr Zdravím,smazal jsem kanály a znovu naladil. Nepomohlo. Všiml jsem si ještě, že u TVP1 je taky ticho po pěšině a jak u ČT1 tak TVP1 vidím kromě jiných vlevo dole malou ikonku DD, resp. dvou D proti sobě... Je to Dolby Digital? A právě u nich nic neslyším... Jak se to dá nastavit, změnit?... Nebo jsem si něco přenastavil na dálkovém ovladači... jdi do menu STB-uživatelské nastavení-TV výstup-Dolby Digital a zadej vypnout.mel by ti zvuk naběhnout - - - - Brno-Kohoutovice
June 29, 200916 yr Takže jsem se podíval, mám DD vypnutý na Handan 5000, zapnul jsem ho, vypnul jsem ho, ale pořád je na ČT1 ticho, Tak jsem ten klimpr vypnul ze sítě, zkontroloval zvuk a je úpořád ticho
June 29, 200916 yr Je nutne mit prepnuto na zvukovou stopu CZE, popr. nastavit STB do tovarniho nastaveni a znovu naladit vsechny kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno