June 27, 200917 yr Dnes jsem nalezl nové dva HD programy, no konečne !!! )))))))))))) Už vysílají 4 dny,už se těším na další nové programy.Obraz Novy HD a Nova Sport HD uplně čistý lepší něž Eurosport HD Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
June 27, 200917 yr Mám na SONY s modulem "Vypnutou aktualizaci vysílačů": Je potřeba abych mohl koukat na NOVA HD a NOVA SPORT provést aktualizaci ( naladění ) . Nebo se tyto pořady objeví na nějakých pozicích REZERVA. V Litoměřicích se tyto dva programy zatím neobjevili. Bývalý KARNEVAL. Dík za odpověď. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
June 27, 200917 yr Mám na SONY s modulem "Vypnutou aktualizaci vysílačů": Je potřeba abych mohl koukat na NOVA HD a NOVA SPORT provést aktualizaci ( naladění ) . Nebo se tyto pořady objeví na nějakých pozicích REZERVA. V Litoměřicích se tyto dva programy zatím neobjevili. Bývalý KARNEVAL. Dík za odpověď. Provest naladění nový mux . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
June 27, 200917 yr Nevíte proč nehraje NOVA HD A NOVA SPORT v Ostravě,kolísá signál.Dík Včera večer také kolísal signál všech programu v lokalitě Most. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
June 27, 200917 yr Mám na SONY s modulem "Vypnutou aktualizaci vysílačů": Je potřeba abych mohl koukat na NOVA HD a NOVA SPORT provést aktualizaci ( naladění ) . Nebo se tyto pořady objeví na nějakých pozicích REZERVA. V Litoměřicích se tyto dva programy zatím neobjevili. Bývalý KARNEVAL. Dík za odpověď. Provest naladění nový mux . mě to našlo a zařadilo úplně samo na konec seznamu (W3000), pak jsem je jen manuálně vyměnil za jejich SD varianty na konečnou pozici
June 27, 200917 yr Nevíte proč nehraje NOVA HD A NOVA SPORT v Ostravě,kolísá signál.Dík Včera večer také kolísal signál všech programu v lokalitě Most. Zkoušel jsem to naladit ale bohužel nic v Teplicích asi to chce počkat nevím.
June 27, 200917 yr Nevíte proč nehraje NOVA HD A NOVA SPORT v Ostravě,kolísá signál.Dík Včera večer také kolísal signál všech programu v lokalitě Most. Zkoušel jsem to naladit ale bohužel nic v Teplicích asi to chce počkat nevím. Mám stejnou nabídku jako ty, mně funguje Nova HD a Nova Sport už od 23.6.09,7000 HD přímač si našel aktualizaci muxu a hrálo to hned.Sít máme stejnou bejvalej Karneval z Meziboři u Litvínova. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most