Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Dobrý den, po smazání všech stanic z STB handanu 5000 jsem dal manualni hledani a u vsech muxu (krom 2) mne to pise u nazvu stanic unnamed . Nevite nekdo co s tim ? Nebo to budu muset prejmnenovavat rucne ?Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 tak teď jsem zjistil ze tam ani nikde neni volba pro prejmenovani stanice . pokud to tam nekdo nasel tak prosim reknete kde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Je to momentální (9:45) stav v síti, čas od času se provádí jakási aktualizace. Nutno vyčkat na obnovení normálního stavu a zkusit naladit později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 diky , uz jsem se lekl ze jsem neco pos...l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Tak je 10:50 a stav trvá, zřejmě se jedná o jakousi poruchu. Vpořádku jsou pouze muxy 7 a 13 na 163.5 a 242 MHz (Karneval), všechny ostatní mají místo názvu kanálu pouze číslo služby (Service) a providera neznámého (Unknown). Naštěstí vlastní příjem kanálů není ovlivněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Znovu smazat a naladit, tohle dela pokud je problem se signalem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 smazal a naladil jsem uz dvakrat a nic . vsude nazev stanice unnamed krom muxu 7 a 13 ty jsou vporadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Tomus, je téměř 13 hodin a závada trvá. Jedná se jednoznačně o závadu v síti, muxy sice dále obsahují informace o všech kanálech (názvech), z nějakého důvodu se však při ladění názvy kanálů nezobrazují, jejich příjem je přitom normální. Kdo nemá možnost porovnat příjem na PC a napadne ho v této chvíli přeladit STB nebo TV, má prostě smůlu.. dzioush, uveď lokalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 Lokalita uherske hradiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dzioush Odesláno 23. května 2009 Sdílet Odesláno 23. května 2009 tak uz je vse ok . akorat mam pocit ze se zmenily nazvy nekterych stanic. no to je jedno . jinak nevite jestli lze v STB handan 5000 nejakym zpusobem odmazat nektere stanice (ty co nemam zaplacene ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.