Návštěvník dzioush Odesláno 26. října 2009 Sdílet Odesláno 26. října 2009 to ses nekde na optice nebo je to bug ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. října 2009 Sdílet Odesláno 26. října 2009 to ses nekde na optice nebo je to bug ? když má u IP adresy uvedeno Backbone Servers, tak to asi optika bude... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 30. října 2009 Sdílet Odesláno 30. října 2009 Tak nejspíš už je dostupný UPC Fiber Power 50 a 100 i v Příbrami. Usoudil jsem tak podle toho, že zde nedávno proběhlo posílení CMTS a už jsou tyto tarify u Příbrami v Dostupnosti připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 tak sem zase po čase udělal testík a co sem uviděl, to sem už čtvrt roku neviděl... že bych se snad konečně dostal s uploadem nad 7 Mb/s? nechci to zakřiknout... download vypadá dobře pořád... jestli to tak už zůstane (což u upc neni nikdy jistý ), tak velká pochvala... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 16. března 2010 Sdílet Odesláno 16. března 2010 mKrvxD lwmsdwcgprov, ohjhxcftpgyv, [link=http://ugnrnnqnnigv.com/]ugnrnnqnnigv[/link], http://blwdxwhpmqid.com/ c to je za hnus toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vatnajokull Odesláno 15. června 2010 Sdílet Odesláno 15. června 2010 Vždycky mě zajímalo, kdo a proč si pořizuje internet 100Mbit/s? Nedívejte se na mě jako na nějakého závistivce, jenom mě zajímá využití? Chápal bych to s vysokým uploadem, držet server, ale ten je u UPC mizerný, i u takhle velkých rychlostí. Čilii existují možnosti, jak takto rychlý internet využít (a ještě více, jaký je jejich procentuální výskyt využití u vlastníků takto rychlého internetu? ) PS: Možnost stahování, ehm, z kolika procent se může jedná o legální stahování? A zejména čeho? Nějaké OS Ubuntu, atp.? I když, stahování z úložišť je vlastně v tom našem rybníčku legální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 15. června 2010 Sdílet Odesláno 15. června 2010 Úplně přesně to nevím, ale možná je to ze stejného důvodu, jako jsem doma (myslím LAN) přešel postupně z 10 Mb na 100 Mb a nyní až na 1 Gb. Taky by mi pro "komunikaci" mezi vlastními PC stačil 10 Mb, ale občas je to velký rozdíl, jestli čekáš míň než 10 sekund, nebo víc než 3 minuty. Taky nestahuju, žádné 4 GB ISO soubory, ale i ty mnohem menší jsou přece jen rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPC-021 Odesláno 16. června 2010 Sdílet Odesláno 16. června 2010 Jo jo, nebudem čekat desítky minut než se stáhne třeba Nero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 16. června 2010 Sdílet Odesláno 16. června 2010 Já mám taky tychlost 100/100 sice od jiného poskytovatele a za dobrou cenu,také si nestěžuju na rychlost,ani v uploadu. Každému prostě vyhovuje něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. června 2010 Sdílet Odesláno 22. června 2010 Test: Stomegabit od UPC rok poté: http://www.zive.cz/clanky/test-stomegab ... fault.aspx Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.