Přejít na obsah

Kostičkování obrazu.


Návštěvník hanoj

Doporučené příspěvky

Návštěvník hanoj

Velmi často se mi zasekává a kostičkuje obraz.Včera během dvouhodinového filmu se to stalo minimálně dvacetkrát.Může to být tím,že mám na hlavní kabel připojeno několik televizí? Nebo mám zkusit vyměnit rozbočovač? Když ano,jaký rozbočovač bych si měl pořídit?Máte někdo v městě Brně podobné problémy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník UPMan

Momentalne resim podobny problem s poctem TV. Doposud mam udelany rozvod koaxialem na 3 mista. Na jednom miste mam STB HD Handan 7000, na druhem modem a analog TV a na tretim analog TV. Rozsirili jsme byt o jednu mistnost a stavebni firma tam zavedla dalsi 2 koaxy. Cela sit je propojena pasivne a po pripojeni tech 2 koaxu se zhorsila uroven signalu u STB HD z 93-95 % na 80-83 %. Na nektere programy (i HD) to nema vliv, ale na mux 674/64/6900 se neda divat. Take signal u obou analogovych TV se vyrazne zhorsil (hlavne CT2). Internet jede bez problemu cca 10Mb/s.

Mate nekdo zkusenost, jak rozvest signal z hlavniho privodu na 4-5 ucastnickych zasuvek a jake prvky k tomu pouzit? Omlouvam se, ale nemam v teto veci moc zkusenosti.

Cilovy stav by mel byt, ze bych chtel vyuzivat 2 STB (nebo 1 STB a 1 CA) na dalsich 2 mistech analogove TV a na jednom modem s wifi routrem. Je to podle vas vubec realizovatelne? Diky predem za kazdou radu nebo nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám problém s Muxe ,kde vysílají kanalý HBO+Cinemax+Erotika,při koukaní mně vždy napíše po 30 minutach není signál to jenom problikne.Tento problém se bjeví pouze jednou za večer,pouze Mux -Hbo+Cinema.Hbo HD hraje normáně bez problému platím nabídku plnou .Všechny Muxy hrají bez problému.Vlastním Hadman 7000HD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník UPMan

Protoze mam momentalne problem s kvalitou signalu, vice jsem se zameril na sledovani urovne signalu. Zjistil jsem, ze mam u mux 7 (Z1-Ocko) o cca 10 % vyssi hodnotu, a to 92-94 % (u vsech ostatnich mam 80-84 %). Jedna se o oblast Ostrava-Poruba, STB HD 7000 a tarif Supreme. Mate nekdo podobnou zkusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník oisoft

Jsem externím technikem UPC. Je potřeba koupit velmi kvalitní koax nejlépe RG6 s měděným jádrem a aluminiovým stíněním. Dále kvalitní konektory kompresního typu. Ty které se šroubují na kabel jsou mírně nevyhovující!! A další televize nebo stb bych připojoval na výstupu z prvního stb. Ale opravdu skušenosti jsou takové, že čtverečkování je způsobeno nekvalitním koaxem. Pokud neseženete kompresní konektory a někoho kdo má kleště tak doporučuju nepodceňovat stínění a i třeba do těch šroubovacích konektorůn to pěkně namotat. A co se týče rozbočovačů, tak plastové bílé vyhodit a koupit nějaký kovový

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kleff
Je potřeba koupit velmi kvalitní koax nejlépe RG6 s měděným jádrem a aluminiovým stíněním. Dále kvalitní konektory kompresního typu.

Tak to mě se nacvakávané konektory (ty co mi nacvakal technik upc) moc neosvědčili, zanedlouho mi všechny vypadali, takže jsem si koupil šroubovací a ty držej jak přibitý.

Mimochodem zjistil jsem, že když vypojím anténní kabel ze zásuvky upc a jen ho položím libovolně na zem, tak na televizi se chytne asi polovina analogových kanálů (sice dost šumí, ale hrají i se zvukem).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...