Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

já si od toho moc neslibuju...ale tak, lepší než nezkusit :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
RRTV ze dne 24.3.2009

"registrovala provozovateli UPC Česká republika, a. s. dle § 29 odst. 1, písm. c)

zákona č. 231/2001 Sb. změnu programové nabídky spočívající v registraci nových

převzatých českých televizních programů Fashion TV a Prima COOL"

No a nic víc o digitalní TV od UPC není :(

Tak doufejme, že v tom dalším zápisu z dalšího jednání která mělo proběhnout dnes 25.3.2009 bude něco lepšího. Pro Vás co se těšíte na HD kanály. Já se těším na TV NOSTALGIE, ale ta bohužel v nedohlednu :( no tak ostatním přeji hodně štěstí,aby měli to co chtěji ;)

nechci tě zklamat,ale ty jednání ze dne 24.3.a 25.3 je jedno jednání rozdělené do dvou dnů

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
napsal jsem UPC mail..

Myslím, že je trochu naivní čekat, že operátor z UPC bude vědět o zařazování nových programů. Je lepší dotaz směřovat na Františka Malinu.

Odesláno

Vy jste jak maly deti.:) Stejne vam nic nereknou a to ani kdyby ten kanal meli pridat zitra. A vy jim pisete pomalu kazdy den a porad vas prekvapuje, ze vam odpovidaji stejne.

Odesláno

Taky si myslim že je naprosto zbytečné je dotazovat co , kdy atd... , ALE !! na druhou strani jsem názou, že si určitě čas od času dotazy něak na poradách a podobně analizují , takže dřív nebo později se tyto dotazy dostanou ke kompetentním osobám !! Takže čím víc tam budem otravovat a hlavně čím víc NÁS tam bude otravovat tím lépe . Takže nevím kolik lidí čte toto fórum , ale zkusme tam každý napsat ... Oni si určitě všimnou když tam dojde více podobných dotazů !!!!!

Nikdo se mnou nemusíte souhlasit ,ale já si to myslím : příklad : v práci vám taky většinou nepřidají napoprvé kdy se ozvete , musíte tak dlouho " otravovat " dokud nedosáhnete svého , ne ??? :idea:

Upraveno uživatelem Big.rob

Odesláno

No pokud na tom kanale rezerva HD bylo chvilu videt EPG Novy,tak ji zrejme chvili testovali, i když třeba jen jak se říká "do zdi". Otazka je kdy jsi opravdu spusti.

Odesláno

ted jsem koukal na UPC expres a p. Malina tam rikal ze planuji pridani programu Animal Planet HD , ale nerekl presne kdy .

Odesláno
ted jsem koukal na UPC expres a p. Malina tam rikal ze planuji pridani programu Animal Planet HD , ale nerekl presne kdy .

:shock::shock::shock:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

:shock::shock::shock:

já taky plánuju spuštění kabelovky :P ale kdy to bude. to netuším. možná v příštím životě, VR nebo alternativním vesmíru,

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague