January 21, 200917 yr Model Sony KDL 32W4000 je myslím aktuální. Kvůli tomu zamrzávání obrazu ( kabelové připojení UPC). Neví někdo, kde se u tohoto typu zjišťuje kvalita signálu ? Digitální nastavení-technické nastavení-o systému Úroveň signálu zde mám vysokou ( zobrazuje zelená lišta ). Vpravo dole je nějaký ukazatel QAM AGC : Tam naskakují čísla cca od - 75 do - 100 ( to je ta kvalita signálu ? )
January 24, 200917 yr Tato televize má možnost zobrazení tapet ( obrazů ). Je tam přenastaveno 6 obrazů v rozlišení 1920 x 1080. Když si nahraji přes flashku vlastní obrázky ( foto ) v jakémkoliv rozlišení, tak se mně nezobrazí přes celou obrazovku. Jak to mám udělat.
May 7, 200916 yr Konečně jsem včera na Sony KDL 32W 4000 zaznamenal, že funguje EPG u německého programového balíku /ZDF, ZDF info, 3sat/. Doposud mi to šlo jen na Handanu 5000 Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
May 13, 200916 yr Zeptam, se tady, mam 40W4000, vratil jsem modul Conax na reklamaci. Ted mi jde z UPC naladit jen analog. Digital nejde. Nemel by jit naladit i digitalni kanaly volne sirene? zkusil jsem to a nic.
May 13, 200916 yr Volne kanaly by jet mely, ale moc jich uz neni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 13, 200916 yr no me to na digitalu nenajde nic, resp. najde, v EPG je vidim, ale pri zobrazeni je cerna obrazovka. Tak nevim.
May 13, 200916 yr Doplňuju informaci od Milav: Bez kódování jsou vysílány ještě Nova Cinema, Prima Cool a zpravodajská Z1, vše v jednom muxu na 163,5 MHz s nestandardní (tzn. v tv nenastavenou, musí se nastavit ručně) symbolovou rychlostí 5000 S/s.