June 15, 200817 yr Neznáte někdo způsob, jak se dovolat na kontaktní linku UPC 241005100? Už třetí den se snažím dovolat, nahlásit problém s DTV a pokaždé po vyslechnutí zprávy záznamníku hovor spadle, nebo se ozve tón, že číslo neexistuje. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
June 15, 200817 yr Cokoliv kromě webových formulářů je ztráta času i peněz. Zatím jsem pomocí nich vyřešil všechno, co jsem potřeboval - sice to není nejpružnější, ale s jistou dávkou asertivity je to docela použitelný způsob. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
June 15, 200817 yr Author Webový formulář jsem také použil, čekám už cca 34 hodin na odpověď a mezi tím zkouším volat. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
June 15, 200817 yr To je v přimeřené míře asertivity, je víkend - v pondělí dopoledne zareagují. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
June 16, 200817 yr Author Tak jsem se konečně dovolal......po 4 dnech a cca 80 telefonátech. Slečna se ještě podivila, že nesedím u STB, když hlásím poruchu. Asi si představuje, že budu sedět 4 dny s ovladačem v ruce a tupě zírat na zablokovaný kanály utrácejíc svou měsíční mzdu za hovory na kontaktní linku UPC. Mimochodem, odpovědi na dotaz přes webový formulář jsem se nedočkal. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
June 16, 200817 yr Myslím, že se ti ozvou i přes ten formulář. I přes to že ses dovolal.Mají v tom trochu hokej. Jednou sem jim taky psal stížnost a trvalo to pět dní, než sem dostal odpověď. Volat se nevyplácí. Deset minut tam hraje Kája Gott a kredit je fuč. Basic - Základní, Family Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Compal CH7465 Plzeň