Přejít na obsah

https://registrace.upc.cz/


Ondrej1

Doporučené příspěvky

Přátelé, funguje vám https://registrace.upc.cz/ ? Já jsem tam byl naposledy v dubnu, a to všechno fungovalo, číslo je variabilní symbol bez poslední číslice, heslo si pamatuji velmi dobře a nejsem schopen se přihlásit. Naprosto stejný problém mám s webmailem. Jede to někomu, nebo zase v UPC něco optimalizovali?

  • 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal
  • Zlín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Jj, teď jsem to zkoušel a funguje mi to normálně. Přesně tak jsou přihlašovací údaje, jak říkáš.

 

Jinak s tím emailem nevím, říkali, že se to nějak od června mění a můžeš se přihlásit tak, že tam napíšeš celou emailovou adresu tedy i s @upcmail.cz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak teď mi přestal fungovat e-mail přes thunderbird,píše mi to nějaký problém s heslem.Na stránce muj karneval mi to jede,nevím co s tím?musím si někde opravit heslo,nebo co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, taky mi přestal fungovat mail přes Thunderbird i přes Operu, přitom webmail funguje. Zaměnil jsem i pop3 a smtp server z karnevalovského na upc, zkontroloval hesla a i jsem je zkusil změnit, ale nic nepomohlo.

Odesílání přes smtp s ověřením přes login a heslo funguje, ale pop3 vůbec nestahuje, napíše nesprávný heslo a můžu se jít bodnout. Víte někdo co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z mailu od UPC:

Od 1. 6. 2008 dojde ke změně přihlašování do Vaší emailové schránky a k přihlášení bude potřeba jako přihlašovací jméno zadávat celou emailovou adresu.

Nový způsob přihlašování je již funkční, proto Vás prosíme o provedení změn přihlašovacího jména v nastavení Vašich poštovních klientů (programů). Změnu nastavení můžete provést kdykoliv, nejpozději však do 30. 6. 2008.

Současné přihlašovací jméno:   1234567 

Nové přihlašovací jméno:  1234567@upcmail.cz

Heslo i ostatní údaje zůstávají nezměněny. Stejný tvar přihlašovacího jména s doménou upcmail.cz je nutné zadávat i u starších emailových schránek fungujících po doménami chello.cz, mistral.cz a  mbox.dkm.cz jejichž funkčnost je po této změně jinak nezměněna.  Základní postupy nastavení můžete také najít v uživatelské příručce, která je ke stažení na adrese www.upclive.cz pod odkazem podpora.

 

Od 1. 6. 2008 dojde ke změně přihlašování do Vaší emailové schránky a k přihlášení bude potřeba jako přihlašovací jméno zadávat celou emailovou adresu.


Současné přihlašovací jméno:   01234567   

Nové přihlašovací jméno:   01234567@karneval.cz  

Heslo i ostatní údaje zůstávají nezměněny. Základní postupy nastavení můžete také najít v uživatelské příručce, která je ke stažení na adrese www.upclive.cz pod odkazem podpora.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto vše jsem již před 14 dny provedl jak pro účet karneval.cz tak pro účet upcmail.cz.

Přesto přestal fungovat v Outlook Expressu účet upcmail.cz. Účet karneval.cz funguje v OE bez problémů. Ovšem na webovýžch stránkách UPC mi shránka @upcmail též funguje,.Problém je jen u OE.

Toto je hláška u OE:

Hostitel upcmail.cz nebyl nalezen. Ověřte, zda je správně zadán název serveru. Účet: 'upcmail.cz', Server: 'upcmail.cz', Protokol: POP3, Port: 110, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 11001, Číslo chyby: 0x800CCC0D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...