Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Neni to vyloucene.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jj, ale dneska ráno jsem ho zaplý neměl, a nechal jsem tam vypnutí na 0:01 hodin. :lol:

Ono se to snad každýmu zapíná jak chce a kdy chce.

Odesláno

to je zajímavý, nechal jsem vypnutí na 0:05 a stejně byl ráno zapnutej a to dokonce na HD kanálu

Odesláno

na digizone.cz se objevil zajimavy clanek o HDTV v CZ, doporucuji precist.

Kazdopadne je tam jedna cast o STB, pry UPC nyni nabizi HD STB s HDD. Na strankach UPC vsak o tom neni zminka. Bud to tu nekdo popletl (zamenil za UPC STB HD s HDD pro DVB-S) a nebo... ? :)

Odesláno

Jo cetl sem to, kdo vi jak to je. protoze UPC ma na strankach vzdycky vse ex post..nedavno mi dosel mail ze maji novou stanici Z1 a pritom uz davno vysila..

Odesláno

Tak včera vypnuto okolo 23:30 na filmoxuHD a světe div se ráno stále vypnuto.

Odesláno

Kazdopadne je tam jedna cast o STB, pry UPC nyni nabizi HD STB s HDD. Na strankach UPC vsak o tom neni zminka. Bud to tu nekdo popletl (zamenil za UPC STB HD s HDD pro DVB-S) a nebo... ? :)

No, je to nějaké divné, taky se mi to moc nezdá.... Navíc se v tom článku píše, že byl o ten pevný disk doplněn stávající HD set-top box Handan CV-7000HD, ale ten je pouze jednotunerový, takže by mohl nahrávat jen to, na co se divák kouká nebo když zrovna běží něco, kdy se nemůže dívat na TV z důvodů časové zaneprázdněnosti.

Odesláno

No, je to nějaké divné, taky se mi to moc nezdá.... Navíc se v tom článku píše, že byl o ten pevný disk doplněn stávající HD set-top box Handan CV-7000HD, ale ten je pouze jednotunerový, takže by mohl nahrávat jen to, na co se divák kouká nebo když zrovna běží něco, kdy se nemůže dívat na TV z důvodů časové zaneprázdněnosti.

Podle mě to celé zmotali. Handan CV-7000HD je rád když přežije noc bez samozapnutí , natož aby měl ještě HDD :D

Odesláno

Myslim ze si to na digizone trochu popletli, UPC nic takoveho rozhodne nenabizi, namontovat HDD do stavajiciho Handanu CV-7000HD me prijde jako sci-fi. :lol:

Pro zákazníky digitální kabelové televize UPC nebyla původně nabídka HD programů velkou výhrou, ale operátor se polepšil. Zákazníci, kteří si nechávali vyměnit set-top-box za přijímač Handan CV-7000HD dříve, mohli pouze pasivně přijímat signál. Ten totiž nenabízel nahrávání na pevný disk, neměl ho. Nyní je však jeho součástí, a to o velikosti 160 GB, což je, jak operátor uvádí, prostor přibližně pro sto filmů (ovšem pochopitelně ne ve vysokém rozlišení).

Zdroj: http://www.digizone.cz/clanky/kam-na-hd ... e-vysokem/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak už je to v článku opraveno.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague