Návštěvník Katoda Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Nabídka přístrojů není, protože není poptávka. Těžko lze předpokládat, že obchodníci a distributoři budou plnit svoje skady STB, které nemají v ČR využití. Žába na prameni se jmenuje UPC. Doufám, že ty moduly brzy dotestuje. Já nemám na mysli situaci jen v ČR, ale vůbec. Prohledal jsem na netu dost stránek výrobců, ale s DVB-C přístroji je to dost bída. Až narazíš na nějaké DVR HD STB pro DVB-C, tak tu hoď link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jinak kdybych se dočkal někdy Conax modulu tajk rozhodně sáhno po Ciscu, to je prostě symbol kvality.... http://www.sciatl.com/products/consumer ... 8300HD.htm bohužel sem nemě možnost tohle vidět v akci, resp dokáži di to půjčit ale pro testování nahrávání 6 programů co na tom rozběhám to je o ničem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jinak pokud chceš seznam "osvědčených" jak DVR tak obyč STB pro dvb-c, tu je: Cable HDTV Available Now: · Motorola BMC-9012 PVR Moxi DCH-3200 DCH-6200 DCH-3416 DVR DCH-6416 DVR DCT-3400 DCT-3412 DCT-6200 DCT-6400 DCT-6208 DVR DCT-6412 DVR QIP-6200 QIP-6414 QIP-6416 RG3000C Quest VIP-1200 VIP-1216 · Pace DC551HD DC757X DC755HD TDC779X TDC778X TDC775X · Scientific Atlanta Explorer 8300HD DVR Explorer 8300HD Multi-Room Explorer 8300HDC DVR Explorer 8240HDC DVR Explorer 8000HD DVR Explorer 4250HDC Explorer 4240HDC Explorer 4250HD Explorer 4200HD Explorer 3270HD Explorer 3250HD Explorer 3170HD Explorer 3100HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Luger: Díky za linky. Vypadá to zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jinak kdybych se dočkal někdy Conax modulu tajk rozhodně sáhno po Ciscu, to je prostě symbol kvality.... http://www.sciatl.com/products/consumer ... 8300HD.htm bohužel sem nemě možnost tohle vidět v akci, resp dokáži di to půjčit ale pro testování nahrávání 6 programů co na tom rozběhám to je o ničem.... Tak tenhle STB ti v ČR nebude moc platný, nemá šachtu pro CI modul. Jinak vypadá pěkně. Problém s SA (Cisco) je v tom, že jsou zavedeny na Ameriku a CA PoweVu . V Evropě se jejich STB moc nepoužívají Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Nějaké STB jsou zmíněny taky tady: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=12807 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2008 Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Tady to není otázka priorit, ale zásad a využitelnosti přístroje!! Na co si pořizovat settopbox za 150 kč/měsíc, na kterém lze nahrávat až čtyři pořady na jednou, ale ani když se člověku líbí, tak si je nemůže pořádně zazálohovat. To je pouze zbytečné omezování spotřebitele a lobby OSA a podobných spolků. Naví vývoj nového formátu jako je HAV stojí peníze a ve výsledku pouze prodraží výrobek. V tom případě by to nemělo mít ani USB, jestli to tak není určenž. U UPC ale každopádně z toho cítím tu omezovací politku . nedá se použít vlastní settopbox a ten jejich neumí nahrávat kvalitu zdroje (tedy přímo MPEG2 popř. MPEG4) a koduje to k radosti osa jen do HAVu, ktery je temer nepouzitelny. Ale dost offtopicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CiraCira Odesláno 9. dubna 2008 Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Já tedy fakt nevím, co pořád řešíte se zálohováním a vypalováním. Přesně můj názor vystihl "Katoda" Záznam na HDD potřebuji proto, abych se mohl podívat na to, co z nějakého důvodu nestíhám nebo si mohl dojít na WC či vyřídit telefon v průběhu pořadu. Vzhledem k tomu si nepotřebuji vytvářet žádnou videotéku. Nemíním prodávat to, co mi nepatří a pokud by náhodou nějaký titul byl tak mimořádný, tak si ho koupím na DVD či BR. Ale fakt moc postrádám STB od UPC, který má HDD a umí MPEG2 i MPEG4. A moc doufám, že ho brzy - tím myslím ještě před létem (Euro a LOH) - UPC bude nabízet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marty666 Odesláno 10. dubna 2008 Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Přesně tak!!! Úplně moje slova.... Doufám, že to kluci z UPC do června nějak vyřešej, abych si nemusel objednávat i ten HD set-tob-box a měl doma o další krabici navíc BTW, doporučuju pořídit si toto dálkové ovládání http://www.agen.cz/produkt/24537/Logite ... ladani.htm Mám s tím výborné zkušenosti a zvládá to až 15 přístrojů najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2008 Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Přesně tak!!! Úplně moje slova.... Doufám, že to kluci z UPC do června nějak vyřešej, abych si nemusel objednávat i ten HD set-tob-box a měl doma o další krabici navíc BTW, doporučuju pořídit si toto dálkové ovládání http://www.agen.cz/produkt/24537/Logite ... ladani.htm Mám s tím výborné zkušenosti a zvládá to až 15 přístrojů najednou Ten ovladač vypadá dobře. Funguje i se stb Handan od UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.