Přejít na obsah

Kdy bude i HD SET TOP BOX s harddiskem?? (jako u UPC DIRECT)


Návštěvník Marty666

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

To je takový malý paradox.:-) UPC na satelitu nenabízí žádný HD kanál, ale už začalo nabízet DVR HD přijímač. V digitální kabelovce nabízí už tři HD programy a příští měsíc patrně přibude další, ale DVR HD set-top box ještě nenabízí a klient si tak musí vybrat, zda si chce nějaký SD kanál nahrát nebo jestli chce koukat na HD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Marty666

Přesně tak...to je úplně na hlavu postavený...doufám, že s něčím příjdou alespoň do začátku Mistrovství Evropy ve fotbale!!! Taky mi u toho stávajícího harddiskovýho set-top-boxu vadí, že nemá ani HDMI výstup..SCART je prostě už v současný době shit...měli by se nad tím kluci v UPC trošku zamyslet ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

No, je to takový Kocourkov, ale na druhou stranu se musím UPC trochu zastat, že to není tak zcela jejich vina. Nabídka set-top boxů pro DVB-C (narozdíl pro DVB-S a DVB-T) je dost omezená a HD STB s DVR na trhu snad zatím vůbec není. Doufejme, že se to brzy změní, že poptávka ze strany zákazníků donuí i výrobce k nějaké akci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

No omezená nabídka... jen v německu vím o dobré 20 super přístrojů, ale k čemu jsou když UPC jede na párování Conax karet......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Já bych spíš pro začátek ocenil, kdyby ten DVR nenahrával jen do nějakého pitomého havu, ale rovnou do MPEG-2/4 (kvalita zdroje) a vykašlal bych se na ty stupidní 100% prolomitelné ochrany, co znepříjemňují život. U nás nejsme v Austrálii, kde je nahrávání z TV zazázáno, tak proč to uměle dělat v DVB-C? HD je až podružné. Na co bude HD nahrávka v HAVu, když se to bude muset stejně ještě NĚJAK převést do něčeho normálního a navíc to bude dlouho trvat. Nehledě jestli se to bude zase přetahovat přesw USB 1.1. Obdobná praktika je zařazení AXN Scifi a Crime jen do SUPREME.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Luger: Párování karet se tu řešilo už x-krát, moduly Conax se již testují a ty si pak budeš můžeš strčit i do svého vlastního přístroje. Mluvit o dobré 20 superpřístrojů je sice hezké, ale taky bys mohl přihodit i pár linků, abychiom se mohli podívat, jak jsou tyto přístroje super a co všechno umí. U nás jsou zatím vím jen o Technisatech, které prodává Omko, ale např. pokud bych si měl vybrat mezi jejich DigiCorder K2 a DVR Handanem, které dává UPC, tak si vyberu raději ten Handan, i přes ty chyby, které má.

 

Michal: To je otázka priorit, co kdo požaduje. Tady byl především požadavek, aby si klient mohl nahrát program, který nemůže z nějakého důvodu sledovat, když je vysílán. Ať už proto, že se zrovna dívá na něco jiného nebo je zrovna někde jinde než u televize. Například mě jde především o to, abych si mohl nahrát to, co zrovna nestíhám a pak, když si to přehraju, tak to zase smažu. Nemám potřebu si dělat nějaké kopie filmů na DVD nebo si je stahovat do počítače a budovat si nějakou rozsáhlou filmotéku, kterou pak stejně nebudu mít čas sledovat. Pokud chci mít opravdu film v odpovídající kvalitě, tak si jej raději koupím na DVD. Prot tebe je možná HD podružné, ale pro jiné je naopak docela důležité. Ne proto, aby si je někde silážovali v počítači, ale aby se mohli podívat např. na olympiádu nebo Euro v lepší kvalitě než nabízí SD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Worm
Nabídka set-top boxů pro DVB-C (narozdíl pro DVB-S a DVB-T) je dost omezená a HD STB s DVR na trhu snad zatím vůbec není. Doufejme, že se to brzy změní, že poptávka ze strany zákazníků donuí i výrobce k nějaké akci.

 

Nabídka přístrojů není, protože není poptávka. Těžko lze předpokládat, že obchodníci a distributoři budou plnit svoje skady STB, které nemají v ČR využití.

 

Žába na prameni se jmenuje UPC. Doufám, že ty moduly brzy dotestuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

No podle toho co jsem "zaslechl" a "dočetl" se tak moduly hned tak nebudou - jen pro zajímavost kolik tak myslíte, že má UPC "na skladě" přijímačů, kterých by se těžko zbavovali? Nevěřím tomu že to přijde v dohledné době, zatím ze všech stran slyším jen samé mlžení a výmluvy (jako o ochranách, testování bezpečnostních děr a podobné žvásty...)

 

jiank zajímavý přístroj co jsem viděl "v akci" např. http://www.humaxdigital.com/global/prod ... -1000c.asp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...