Přejít na obsah

zdražení UPC internetu od března


Návštěvník jmacku

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

To by mě teda zajímalo, jestli, když od nich využívám všechny služby a nemám je v žádným zvýhodněným balíčku, jestli se mi taky bude účtovat 15,-- Kč navíc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt sila !!Kdyby dali klienskou linku zadarmo,zlepsili podporu a konecne zlepsili odezvu internetu (silene pomalu reaguje)a navysili o neco rychlost tak nereknu ani slovo ale s takovou ??

 

Kez by byl u nas Orange s Fibernetem :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
To by mě teda zajímalo, jestli, když od nich využívám všechny služby a nemám je v žádným zvýhodněným balíčku, jestli se mi taky bude účtovat 15,-- Kč navíc?

 

Tak podle dnešního článku na Lupě se zdražování bude týkat i tebe. Prostě každho, kdo si služby UPC neobjednal jako balíček. Je jedno, že odebíráš jak televizi, internet, tak i telefonní služby. Pokud sis služby objednával zvlášť, tak máš prostě smůlu, i když je máš na jedné faktuře nebo vyúčtování SIPO. To je pravděpodobně případ většiny z nás, včetně mne samotného.

Opět se prokázalo, že to, co UPC řeklo včera, už nebude platit zítra. A tiskový mluvčí František Malina pak vypadá jako lhář, protože 29.listopadu loňského roku vydal Tiskovou zprávu, pod kterou je on osobně podepsaný, kde se hned v první větě píše: Společnost UPC v příštím roce nebude zvyšovat ceny za svůj internet, telefonní služby, digitální kabelovou televizi ani za satelitní digitální televizní službu UPC Direct.

 

PS:

Jen aby nedošlo k nějaké mýlce - nejde o těch 15 Kč, z toho se asi nikdo opravdu nezhroutí. Jde o to, jak pečlivě a systematicky si UPC buduje pověst naprosto neseriózní firmy, když vydá jedno prohlášení se závazkem nejméně do konce letošního roku, aby po necelých dvou měsících vydala prohlášení druhé, ve kterém tento závazek zcela popře. A pak jim něco příště věřte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Worm
Tak podle dnešního článku na Lupě se zdražování bude týkat i tebe. Prostě každho, kdo si služby UPC neobjednal jako balíček.

 

Aha, tak UPC myslí tyhle balíčky. :x Tam je důvod nezdražování prostý - smlouva uzavřená na dobu určitou.

 

 

Mimochodem, přišel vám e-mail s informacemi o zdražení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Bender
Jen aby nedošlo k nějaké mýlce - nejde o těch 15 Kč, z toho se asi nikdo opravdu nezhroutí. Jde o to, jak pečlivě a systematicky si UPC buduje pověst naprosto neseriózní firmy, když vydá jedno prohlášení se závazkem nejméně do konce letošního roku, aby po necelých dvou měsících vydala prohlášení druhé, ve kterém tento závazek zcela popře. A pak jim něco příště věřte

 

To je naprosto normální, asi tak před 1/2 rokem jsem se docela pohádal s jejich zástupcem, který mě tvrdil, že oboustranně podepsaná smlouva stejně nic neznamená. Takže asi takovýhle přístup je v celé firmě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...