Návštěvník Satanik Odesláno 26. července 2019 Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ahoj, pri pozeraní TV som si všimol v obraze divný šum, vidieť to hlavne na tmavých plochách. Tu je príklad https://streamable.com/gt8v7 Vyzerá to ako nejaké rušenie, robí to na viacerých kanáloch, neviete niekto, čím to môže byť spôsobené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. července 2019 Sdílet Odesláno 26. července 2019 Zdá se mi to, nebo je ten šum vidět pouze v levé části obrazovky? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Satanik Odesláno 27. července 2019 Sdílet Odesláno 27. července 2019 Je vidieť najmä tam, kde je tmavšia plocha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. července 2019 Sdílet Odesláno 28. července 2019 (upraveno) Připomíná mi to "mapu" nečistot na povrchu displeje, způsobenou například užitím nevhodného čistícího prostředku (rozpouštědla, smáčedla). Ten povrch může být i vnitřní povrch nějaké mezivrstvy, konstrukci displeje neznám. Zdánlivý pohyb skvrn může způsobovat rezonance displeje se zvukem... Upraveno 28. července 2019 uživatelem Retiree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 28. července 2019 Sdílet Odesláno 28. července 2019 Jak psat Tomus, z videa to vypada, ze to dela hlavne v leve casti. Kdyz byla tmava scena vpravo nebylo to tak vydet ... Jeste bych se podival do nastaveni TV, zda to nedelaji nejake filtry na "vylepseni obrazu" .. Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos1 Odesláno 28. července 2019 Sdílet Odesláno 28. července 2019 V 26. 7. 2019 v 9:44 PM, Satanik napsal: Ahoj, pri pozeraní TV som si všimol v obraze divný šum, vidieť to hlavne na tmavých plochách. Tu je príklad https://streamable.com/gt8v7 Vyzerá to ako nejaké rušenie, robí to na viacerých kanáloch, neviete niekto, čím to môže byť spôsobené? Potvrzuji totéž,jen na tmavých místech ale ne u každého pořadu.Odzkoušeno na led tv philips,a pak na nové 4k led tv philips.Otázka je,zda li to není tv philips.Nicméně po výměně tv pořád přetrvává,takové nepatrné zrnění ve tmavých místech,nepravidelně a né u každé tmavé plochy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kohy Odesláno 30. července 2019 Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tohle vypadá na nějakou špatně udělanou komprimaci obrazu. Nějaký telky to dělají. Už jsem se s tím setkal. Dělají to i jiné pořady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 30. července 2019 Sdílet Odesláno 30. července 2019 Něco podobného mi dělala TV Sony a teď i výjimečně LG. Bylo to ale u mne krátkodobé "stříbrné sněžení" jakoby šum, které se objevilo na tmavších plochách pozadí např u scén které se obvykle vracely zpátky v čase (vzpomínky někoho) a celý obraz měl v té scéně takový jako by mlžný opar (nevím jak to jinak popsat). Potom to stříbrné šumění se dělalo také na černých plochách u starých restaurovaných čb filmů (na ČT1). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Satanik Odesláno 31. července 2019 Sdílet Odesláno 31. července 2019 Mám Samsung, vylepšenia obrazu mám vypnuté. Teraz som to porovnával so zdrojom z sledovanietv.sk, ten istý program, tam to nerobí. Takže predpokladám, že je to niečo spojené s UPC signálom. Som si istý, že to nerobilo od začiatku, čo mám UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.