December 14, 200718 yr Chtěl bych se připojit k netu notasem pomocí wifi.Mám modem motorla(od karnevalu) a WiFi Linksys WET54G. Předpokládám že mám propojit motorlu lanem do linksys lanem a notas pak přes wifi s linksys jede to tak realizovat? Mám tarif easy takže nemám pevnou IP je to problém?Uvítám pomoc s konfigurací....děkuji
December 15, 200718 yr Dík za velmi užitečnou odpověd,ano zkoušel a pročítal jsem si to.Všude se ale píše o propojení modem- PC-router a pak wifi-notas,já jen potřebuji vědět zda je možné modem propojit s tím linsysem a pak se připojit notasem přes wifi. Pokud na tuto otázku neznáš odpověd nebo nechceš z nějakého důvodu odpovídat,zdrž se prosím těch přínosných odpovědí a dej prostor ostatním.děkuji
December 16, 200718 yr Než aby jsi napsal ano nebo ne píšeš jak trotl,prosím ty mi už neodpovídej...dík
December 16, 200718 yr Fungovat by to samozrejme melo, s konfiguraci ti ale bohuzel nepomuzu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 16, 200718 yr Fungovat by to samozrejme melo, s konfiguraci ti ale bohuzel nepomuzu. bezva, dík za odpověd
December 16, 200718 yr http://www.sitoku***vygoogluj.cz/ tak podívej, aby Ti někdo poradil s takovou Lamovinou, musel by si ten router koupit nebo si stáhnout návod od něho a pročíst si ho.... ve své podstatě, pokud bych byl taková Lama, že si něco koupím a poté až budu řešit, zda to bude dělat to co jsem si představoval, tak bych se s tím určitě nechlubil na fórech, jináč má odpověď: pokud chceš připojit PC pomocí kabelu a notebook pomocí Wi-Fi, pak ti mohu odpovědět, že pokud má zařízení status Accec point a Router, lze se připojit tak, jak si představuješ, v praxi poté musíš nastavit router dle návodu ... bo použij průvodce, jistě ho má každé takové zařízení. Mno a co se týče Wi-Fi pozor na bezpečnost! 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
December 17, 200718 yr Ja ten linksys dostal-bohužel jen ten routher nic vic. Jelikož nemám s wifi žádné zkušennosti ptám se,ono něco zkoušet nastavovat pokud nevím zda to vůbec jde,je dost blbé.
December 17, 200718 yr Zkus toto třeba ti to pomůže http://www.pctuning.cz/index.php?option ... Itemid=96l