November 5, 200718 yr Zdravim. Už 4 dny mi jede net rychlostí asi 2kb/s. Mam tarif Easy a bydlim v Litvínově u Máje. Nevim co s tim, nejspíš nic. Jediný co můžu je čekat a čekat... UPC mě začíná festově srát. Jako takovýhle služby si můžou firmy dovolit jenom v ČR. Nemá tu někdo v mojí lokalitě stejný problém?
November 18, 200718 yr Taky bydlím u Máje a je to fakt hrůza. Včera se to rozjelo, až po dvacáté hodině, asi se šli něteří uživatelé dívat na StarDance.
November 19, 200718 yr dnes i u nas, jak dlouho nevime, prisli jsem az po seste..po lajznuti ip nic noveho, po restartu routeru take ne, po restartu modemu take nic...pred devatou to nabehlo, rychlosti i ping v normalu
November 19, 200718 yr V podvecer byl vypadek i v Brne, tazke to bylo mozna globalnejsiho charakteru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 19, 200718 yr Jj potvrzuju, dneska výpadek i v Příbrami (net + telefon), četl jsem i na upclive fóru, že ani na ostatních sítích UPC to asi nejelo. Takže nejspíš celorepublikovej výpadek.
November 19, 200718 yr Zřejmě opravdu plošný výpadek v sítích UPC - v Kralupech také cca od 18:00 do 20:00 hod. nejel internet.
November 19, 200718 yr Globální výpadek, prý mělo docházet k upgradu síťe ve více lokalitách zároveň. Tzn. trošku jiná strategie nez Karneval, který když dělal tenkrát nějaké úpravy, řešil to postupně. Ale, to je normální. PS: Brno mezi zmiňovanými hodinami down.
November 19, 200718 yr Item Zlín. Jen ještě zajímavý poznatek. Blikaly obě kotrolky tel1 a tel2 a celkem podle očekávání net nešel. Po chvíli restartů a stejného blikání se net rozjel. Teď už zase bliká co má (link) Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín