Přejít na obsah

Veronika - Vodafone

Centrum péče
  • Příspěvky

    264
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    5

Veronika - Vodafone naposledy vyhrál 24. dubna

Veronika - Vodafone má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    1000 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    ∞ GB
  • Vodafone televize
    -
  • Vodafone zařízení
    VF Station
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Veronika - Vodafone's Achievements

  1. @OhambíPěkné ráno, můžu potvrdit, že zákazníky, kteří mají aktivní CISCO modemy (EPC3925, EPC2203 a EPC3208), jsme již historicky několikrát kontaktovali a upozorňovali je na nutnost výměny zastaralého zařízení. Nyní jim odesíláme komunikaci, ve které informujeme (e-mailem případně dopisem), že je nutné modem vyměnit, jinak jim v červnu přestanou fungovat služby. V komunikaci žádáme, aby se ozvali na linku 800 777 704, abychom s nimi mohli domluvit termín návštěvy technika na výměnu modemu.
  2. Pěkné odpoledne, bezdrátový internet bez limitu nabídnout nemůžeme, ale můžu vám potvrdit, že jsme dnes u služby Připojení bez kabelu Naplno 5G zvýšili měsíční limit z původních 300 GB na 600 GB. Změna se projeví u všech zákazníků. Nový zákazník bude moct od aktivace služby čerpat 600 GB, stávajícím zákazníkům limit navýšíme na 600 GB 🙂
  3. @xxyzPěkné dopoledne, technickou podporu můžete kontaktovat přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2, kolegové jsou na telefonu každý den od ý do 22 hod., mají nástroje k provedení diagnostiky připojení a mohou tak prověřit potíže. Je mi líto, že zvažujete o zrušení služeb z důvodu technickým potíží 😞 Můžete nás kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, na vaše služby se s vámi podíváme.
  4. @cervotocPěkné odpoledne, nejedná se o zásadní úpravu, ale o běžnou aktualizaci s opravou chyb a zranitelnosti.
  5. @pavelkratoPěkné odpoledne, vypnutí jedné z frekvencí bohužel možné není.
  6. Pokud zrušíte pevný internet, modemu přestane být přidělovaná IP adresa, nebude vám tedy fungovat internet. Pokud budete mít modem zapojený, ničemu to nebrání, avšak je to zbytečné.
  7. @janmichaelvincentPěkné dopoledne, oficiální informaci jsme vám tu popsali. Pokud ukončíme váš pevný kabelový internet a zůstane vám pouze Vodafone TV s CA moduly, váš modem k tomu potřebovat nebudete (můžete ho odpojit). Co se týká nulového datového tarifu, to se týká spíše interního systémového nastavení. Pokud byste se rozhodl, že si k CA modulům pořídíte box, dodáme vám modem. Vlastní modem v tomto případě zapojit nelze. Stejná situace by nastala, kdybyste měl box již při ukončení pevného internetu. V tomto případě bychom vám dodali modem také jiný. Rychlost připojení vám nepotvrdím, je určená pouze pro chod Vodafone TV. Internet v tomto případě nebudete moct pro jiné účely používat. Vzhledem k tomu, že zde uvádíte více příkladů, doporučím vám v tomto se spojit přímo s operátory na lince 800 77 00 77, zodpoví vám případně další otázky.
  8. @janmichaelvincentPokud pevný internet ukončíte, tak vám zůstane pouze služba Vodafone TV a internet tak nebudete moct využívat, protože tato služba nebude již v systému aktivní. Z vaší zprávy jsem pochopila, že máte právě zájem o ukončení kabelového internetu a ponechání pouze Vodafone TV s CA moduly...
  9. @janmichaelvincentPěkné odpoledne, modem v tomto případě můžete po ukončení internetu odpojit, nebudete ho potřebovat. To by bylo v případě ponechání boxů, a to pro zpětné zhlédnutí nebo videotéku a další funkce. CA moduly tyto možnosti nemají a potřebné údaji si získají z naší zásuvky. Nulový datový tarif se týká pouze systémového nastavení služeb.
  10. @janmichaelvincentPěkné odpoledne, pokud se rozhodnete ukončit pevný kabelový internet, tak budete tak i moct dále využívat CA moduly. Podrobnosti vám případně sdělíme, pokud nám napíšete přes https://tam.je/forum.
  11. Pěkné ráno, potíže s přihlášením do samoobsluhy Můj Vodafone řešíme, požádám vás o strpení a omlouvám se za potíže 😞
  12. @ozzy76Pěkné odpoledne, je mi líto, ale takovéto zařízení v nabídce nemáme 😞
  13. @rs78Pěkné dopoledne, kontaktujte prosím přímo od zařízení technickou podporu na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2. Kolegové jsou k dispozici na telefonu každý den do 22 hod. a mají veškeré nástroje k provedení diagnostiky připojení.
  14. @Adnan AhmadzaiHello, I can't help you. You have downloaded software for a device purchased from Vodafone Czech Republic. This is the reason for this problem. I recommend you contact Huawei support.
  15. @DrDlouhyPěkné ráno, na diskuzním fóru reklamaci vyřídit nedokážeme. Reklamaci můžete uplatnit písemně na adrese Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5, případně máte možnost podat ji přes elektronický formulář: https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace/ s ověřením hesla administrátora. Veškeré možnosti, jak můžete uplatnit reklamaci/stížnost v souladu s Reklamačním řádem Vodafonu, uvádíme na této stránce https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/reklamace/reklamace-sluzeb/. Případně nás můžete kontaktovat přes https://tam.je/forum.
×
×
  • Vytvořit...