June 17, 200718 yr Dneska zažívám $subj. Internet normálně jede, telefon je bez tónu, při pokusu o dovolání na onen telefon je slyšet vyzváněcí tón, ale telefon mlčí. Modem jsem resetoval. Stalo se to už někomu někdy? Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
June 18, 200718 yr Mě to jede úplně normálně. Fakt netuším, asi v tvojí lokalitě je nějaký problém, tak to zkus nahlásit.
June 20, 200718 yr Author Závada byla u mě, zahýbal jsem kabalem modem - telefon a vše se umoudřilo. Tak jdu koupit nový kabel. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
July 24, 200718 yr Dneska zažívám $subj. Internet normálně jede, telefon je bez tónu, při pokusu o dovolání na onen telefon je slyšet vyzváněcí tón, ale telefon mlčí. Modem jsem resetoval. Stalo se to už někomu někdy? Mám telefon od Karnevalu měsíc a cca. po dvou dnech musím restartovat modem když chci telefonovat. Už mě to fakt sere! Ani nebudu tečkovat, protože služby stojej za h***o a ještě mě natáhli ve vyúčtování-zlatej O2-v životě jsem neměl problém!
August 12, 200718 yr Ahoj, tak dneska mi v Pribrami nejdou telefonni sluzby. Nevim jestli nejdou jenom me nebo jeste nekomu. Kabelem jsem zkusil zahejbat a stejne to nejde i diody k telefonu na modemu nesviti. Ani jsem si nevsiml, kdy to prestalo fungovat, asi tri dny jsem mezitim nevolal, takze nevim. Jinak TV i internet funguji. Nevite nekdo cim to je? Ze by se prechazelo na system UPC? Funguji vam telefonni sluzby?
August 12, 200718 yr Tak jsem zkusil zavolat na kontakt centrum a tam o tom vědí. Mají to nahrané na záznamníku.