June 5, 200718 yr Zajímalo by mne, jak to bude řešit Kabelovka, až se přestane signál šířit analogově. Má vůbec smysl přecházet na digi boxy nebo bude Kabelovka tak i tak digi signál převádět do zásuvek na analogový. Pokud ano a někde jsem to už snad i někde četl, tak to vidím jen na obchodní tah s cílem vytřískat z lidí peníze. Co si o tom myslíte?
June 6, 200718 yr Nejspíše do budoucna zbude v kabelovce jen nějakých 15-20 programů v analogu - asi omezená nabídka. Ostatní programy již jen digitálně Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
June 6, 200718 yr Otazka je co je "do budoucna" v neblizsich letech si myslim ze analog bude v kabelovce jeste stale vysilan, kdyz pominu nedostatek prostoru v kmitoctovem pasmu, tak v podstate neni duvod analogove vysilani rusit, protoze se beztak uz ted temer vsechny kanaly berou z digitalu a prevadeji do analogu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 6, 200718 yr Myslel jsem to tak, jakože Kabelobka bude stejně digi signál převádět do analogu a ten šířit do zásuvek, ne? V jiném případě by ztratila spoustů zákazníků, ne?
June 6, 200718 yr Já myslím, že to již několikrát deklarovali jasně - dokud budou mít lidi analogové přijímače a pokud bude o analog. vysílání zájem, tak ho nikdo v kabelu vypínet nebude a to i po té, co budou vypnuté analogové pozemmní vysílače.
June 6, 200718 yr Bohužel kromě signálu HBO a HBO2. Zřejmě jsou vázáni nějakou smlouvou, kdo ví. Jenom kvůli vysílání HBO jsem byl nucen teď přejít na digitál.
June 7, 200718 yr Nucen? To nic jiného neděláš, než sedíš u TV a netu ( já na netu), já mám digi nabídku za 599 bez HBO, ale díky tomu již rok běží obě HBO zadara v analogu, zřejmě o tom neví...
June 8, 200718 yr Pokud ti běží HBO ještě v analogu, tak už jen do konce měsíce. K 30.6. by mělo analogové HBO zmizet ze všech síti Karnevalu a nadále být k mání pouze v digitální nabídce.
June 17, 200718 yr Nucen? To nic jiného neděláš, než sedíš u TV a netu ( já na netu), ... Nechápu co má mít společnýho to, že už mi nejde analog HBO 1+2, s tím, že (jak říkáš ty) sedím u TV a netu. Ano, sedím občas asi jako každej jinej, a občas se chci taky podívat na HBO, když už si ho platím. A i kdybych seděl furt, nic ti do toho není. Ostatní napsal Katoda.
June 17, 200718 yr HBO a HBO2 jsou "premiové" kanály, další HBO Comedy přidají asi v září - to by v analogu nešlo