Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrej,mam dotaz neomezené volání zdarma v síti plati i pro volani mezi UPC- Karneval?dik

• po 2 týdnech...
Odesláno

To by mě taky zajímalo. Předpokládám, že to bude bráno jako volání zdarma v jedné síti.

Odesláno

No zajímalo by mě to taky, ale vzhledem k tomu, že na stránkách Karnevalu je v ceníku psáno volání v síti Karneval zdarma, chápu to jen jako síť Karneval, nikoliv UPC.

Pro síť UPC to platí naopak. Je to jen můj názor. Pravda může být úplně jinde. :lol:

Odesláno

volani z karnevalu do UPC je zpoplatneno

• po měsících...
Odesláno

ted uz to snad zdarma je ale kdo vi :lol:

Odesláno

Zhruba v polovině října jsem vznesl tento dotaz na infolinku - odpověděli, že na propojení obou sítí se pracuje, ale nebyli schopni říct, kdy to bude zrealizováno.

Podle posledního výpisu hovorů, který přišel včera, je volání do UPC pořád zpoplatněno

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to je celkem podraz, vzdyt ted uz jde o volani ve vlasti siti, vzdyt aj menili tarify od karnevalu na upc. :(

• po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravim, tak od 1.12. je volani mezi sití Karneval a UPC zdarma. No pracovalo se na tom a nakonec to zvladli. Jinak volani neni nijak omezene, ale to asi vsichni vede :wink: Hlavne nezapomente ze volani na KC je z pevny linky zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pokud mohu radit, tak volání do KC z linky UPC je sice zdarma, "systém" ale hodně často dělá chyby a toto volání zpoplatňuje. Stalo se mně to již v listopadu 2007 a znovu potom v lednu 2008. Je fakt, že přeplatek mně byl vrácen, ale dost dlouho jsem se s KC dohadoval pomocí e-mailu.

Pozor si dejte zejména na záměnu čísla 222980980 (UPC), kam voláte a za pozdější účtovaní hovoru na číslo 241005100 (O2), což je číslo zpoplatněné. Tuto záměnu bez vašeho vědomí udělá "systém" a hovor, pokud se důrazně neozvete, je vám naúčtován!

Odesláno

Jj je pravda, že dříve klientům bývalého Karnevalu, bylo volání na jejich linku, která má být zdarma stále zpoplatňováno. Ale myslím, že v posledním vyúčtování to bylo všechno vráceno a od té doby to všechno už funguje tak, jak má. Takže volání na jejich čísla už je doopravdy i pro zákazníky bývalého Karnevalu zdarma.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague