Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrej,mam dotaz neomezené volání zdarma v síti plati i pro volani mezi UPC- Karneval?dik

• po 2 týdnech...
Odesláno

To by mě taky zajímalo. Předpokládám, že to bude bráno jako volání zdarma v jedné síti.

Odesláno

No zajímalo by mě to taky, ale vzhledem k tomu, že na stránkách Karnevalu je v ceníku psáno volání v síti Karneval zdarma, chápu to jen jako síť Karneval, nikoliv UPC.

Pro síť UPC to platí naopak. Je to jen můj názor. Pravda může být úplně jinde. :lol:

Odesláno

volani z karnevalu do UPC je zpoplatneno

• po měsících...
Odesláno

ted uz to snad zdarma je ale kdo vi :lol:

Odesláno

Zhruba v polovině října jsem vznesl tento dotaz na infolinku - odpověděli, že na propojení obou sítí se pracuje, ale nebyli schopni říct, kdy to bude zrealizováno.

Podle posledního výpisu hovorů, který přišel včera, je volání do UPC pořád zpoplatněno

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to je celkem podraz, vzdyt ted uz jde o volani ve vlasti siti, vzdyt aj menili tarify od karnevalu na upc. :(

• po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravim, tak od 1.12. je volani mezi sití Karneval a UPC zdarma. No pracovalo se na tom a nakonec to zvladli. Jinak volani neni nijak omezene, ale to asi vsichni vede :wink: Hlavne nezapomente ze volani na KC je z pevny linky zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pokud mohu radit, tak volání do KC z linky UPC je sice zdarma, "systém" ale hodně často dělá chyby a toto volání zpoplatňuje. Stalo se mně to již v listopadu 2007 a znovu potom v lednu 2008. Je fakt, že přeplatek mně byl vrácen, ale dost dlouho jsem se s KC dohadoval pomocí e-mailu.

Pozor si dejte zejména na záměnu čísla 222980980 (UPC), kam voláte a za pozdější účtovaní hovoru na číslo 241005100 (O2), což je číslo zpoplatněné. Tuto záměnu bez vašeho vědomí udělá "systém" a hovor, pokud se důrazně neozvete, je vám naúčtován!

Odesláno

Jj je pravda, že dříve klientům bývalého Karnevalu, bylo volání na jejich linku, která má být zdarma stále zpoplatňováno. Ale myslím, že v posledním vyúčtování to bylo všechno vráceno a od té doby to všechno už funguje tak, jak má. Takže volání na jejich čísla už je doopravdy i pro zákazníky bývalého Karnevalu zdarma.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague