tramin Odesláno 13. února 2007 Sdílet Odesláno 13. února 2007 Funguje to někomu tak,že zapnutím set-top boxu se automaticky zapne i TV?A jestli ano,tak čím je to způsobeno.Novější TV,nebo nějakým spec.propojením.Mám asi 5 let starý Panasonic,propojení dodaným scartem,ale nic se neděje.Chci si koupit LCD TV,ale nechce se mi zapínat a vypínat oba přístroje zvlášť. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 13. února 2007 Sdílet Odesláno 13. února 2007 mam thomson televizi, tak 2 roky starou. Normalne se vypina a zapina spolecne se stb. pouzivam original kabel k stb. Podle me to je vlastnost televize. Napr. musim pustit tv prepnout na av a pak vypnout stb, pak uz se zapina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomK Odesláno 13. února 2007 Sdílet Odesláno 13. února 2007 Zapinani TV ze stanby (ci jeji prepnuti do AV modu) se provadi ridicim napetim ve SCARTu na pinu 8. Je mozne, ze ne vsechny SCART-SCART kabely jej maji zapojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 13. února 2007 Sdílet Odesláno 13. února 2007 original kabel co pise, zapojen tento pin ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Japhy Odesláno 13. února 2007 Sdílet Odesláno 13. února 2007 No, mě STB telku nezapne, ale zapne ji třeba video, takže...Nejsem z toho moudrej a neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. února 2007 Sdílet Odesláno 14. února 2007 tak zkus prohodit na vstupu TV scart videa a STB, třeba to pak bude chodit a je to dáno funkčností TV Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2007 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2007 tak jsem vyzkoušel všechno možné,ale nic.asi to bude tou televizí. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2007 Sdílet Odesláno 14. února 2007 Jaká je to televize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2007 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2007 Panasonic TX-25MD1P Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2007 Sdílet Odesláno 14. února 2007 Záleží hlavně na TV. Měl jsem TV Thomson (2 typy) a obě se zapínaly se zapnutím VCR (ta první byla už z roku 1991 ) Teď mám Panasonic (TX29ASP1) a nezapíná se. Přepínání na AV funguje u obou vstupů, ale z pohotovostního stavu se nezapne. Škoda, zvyknul sem si na to u Thomsonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.