January 5, 200719 yr píšu to tady asi po páté 1. Karneval se musel zavázat, že z STB nepůjde ven dostat digitální signál 2. je tam provázanost s dekódovací kartou. + x dalších důvodů (např. nepustí do své sítě nevyzkoušený HW)
January 5, 200719 yr Bylo to zde zmiňováno několikrát, ale to by si to musel člověk prvně přečíst a neptát se pořád znovu
January 10, 200719 yr moc dobre to vim cist umim taky. jenze chcou nehorazny penize a nedokazou ani nic udelat. proste je to snema nahnuty. beru z pozice pouheho uzivatele, kteremu je celkem jedno k cemu se zavazovali nebo ne. jsou to jejich interni veci a jak normalni uzivatel o tom nic nevis akorat cekas az vydaji set-box s hdd a ono h***o!
January 10, 200719 yr jako jejich povede ac3 ani to nefunguje. beru to,ze to nemuzou vysilat furt v ac3,ale nedelni premiery by mohli. Jneze kdyz to prepnes tak z reproduktoru se ti line krasne ticho. prima za 1200,-
January 10, 200719 yr Já mám Extra + Filmový klub za 900 Kč (899,- Kč) a co vím tak Supreme stoji 1099 Kč :oops: Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
January 10, 200719 yr jako jejich povede ac3 ani to nefunguje. beru to,ze to nemuzou vysilat furt v ac3,ale nedelni premiery by mohli. Jneze kdyz to prepnes tak z reproduktoru se ti line krasne ticho. prima za 1200,- Chudacku....Predpokladam, ze lidi jako ty zhavej linky na Karneval nejvic .-)))))
February 11, 200719 yr Mozna mi to nebudete verit, ja to zatim nemam overeny, ale rikal mi jeden znamej, ze se vazne zacina zabivat myslenkou , jak ten signal dostat ven. Pry uz ma kompletni dokumentaci k boxu a mysli si, že by nemel byt takovej problem to nabastlit. prej u D/A převodník umožnuje poslat data ven! Tak ja se tesim, ze se mu to povede a pak to bude mozny upgrejdnout na model, co má digi výstup.
February 28, 200719 yr vim, ze tam neni hdd,ale jel by presto karneval? http://www.internetove-obchody.com/dvb- ... -dp-38422/