January 5, 200719 yr To muzu take potvrdit, kope to solidne, az budu mit cas tak premerim napeti. Otazka je jestli je to na skodu nebo ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 11, 200719 yr Ahoj, vrčení v TV mě netrápí, ale čtu tady ty fundované odpovědi a návody co, jak a kam připojit, tak se zeptám - teprve před týdnem jsem si zapojila - podotýkám že horko těžko - STB k TV a k DVD rekordéru. Pokud sleduji TV, je obraz pěkný, čistý. Pokud ale nahrávám na DVD jsou tam duchy - teda jakoby se do toho míchal ještě jeden program. Mám to propojené podle návodu, tj. anténa karnevalu do STB pak do TV, scartem propojený STB a TV a STB a DVD. Nevíte čím bych to mohla vylepšit, nebo jestli pozvat technika z Karnevalu? To propojení je trochu složitější, na AV2 TV mám ještě video a anténa (koaxial) z STB (to je na AV1 TV) nejde rovnou do TV ale přes video, ale to by snad nemělo mít vliv ne? Díky za návrhy a odpovědi.