Posted May 15, 20195 yr Dobry den, resim tento problem. Mam zamestnani (Home Office), kde potrebuji co nejrychlejsi upload - odesilam mnoho dat na různe cloudove serverty. Nyni mam Komplet s internetem 500/30 za peknou cenu. Koukal sem, ze Business tarify maji upload 50 Mbit, coz by se mi celkem hodilo. Avsakd elam na smlouvu, ne na IČO. Lze takto tedy nejak se domluvit a sjednat smlouvu i bez IČO? Jde mi o to, abych mel komplet s internetem, ale rychlsot byla 500/50. Compal mam odkoupeny a funguje dobre. Jsem z Prahy 4-Pankrác Děkuji všem. Petr 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
May 15, 20195 yr Author No ptam se tady, nez tam budu volat, nechci volat zbytecne 🙂 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
May 15, 20195 yr Bez IČO to nejde. Stačí si udělat živnosťák ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
May 15, 20195 yr Author No to se mi prave delat nechce....delam na smlouvu..... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
May 15, 20195 yr před 6 hodinami, Marek-26 napsal: Bez IČO to nejde. UPC ma zajiste pravo si urcit pravidla zcela podle sveho... nicmene je to prinejmensim zarazejici - jeden by rekl, ze by UPC melo jit predevsim o to, prodat... takze proc odmita neco prodat cloveku, ktery to chce koupit? Jen se ptam, nerejpu. Mozna mi neco unika.
May 16, 20195 yr je to Bussiness tarifa... Biznis dostáva väčšiu prioritu kedže sa môže jednať o dôležité veci, a aký je problém? Nech sa opýta v práci či nemôže dať pri objednavke internetu IČO firmy kde pracuje... žiaden problém, povie že platiť si to bude on sám