Posted May 7, 20195 yr Zaprvé, prosím, omluvte mé špatné znalosti češtiny, učím se pomalu 🙂 Brzy jsem se přestěhoval do jiného bytu, doposud jsem byl v Praze 8 a využíval služeb CZNET, byl jsem s nimi velmi spokojen, protože jsem platil jen 350 Kč za 1000 Mbps připojení, nicméně nová oblast, do které se stěhuji, v Praze 13 , se na ně nevztahuje. Takže nejlepší je zvolit UPC. Mám router, který jsem si koupil a používal s CZNET, model TP Link Archer C1200 (AC1200), a já jsem přemýšlel, budu moci používat stejný router s internetovým připojením UPC 300Mbps? Bude to hezké, když budu moci používat stejný router místo toho, abych musel kupovat další router, zaplatil jsem 2000 Kč méně než před 2 lety 🙂 Děkuji za vaši pomoc
May 7, 20195 yr Ano, fungovat bude, ale modem který dostaneš od UPC, musíš přepnout do režimu bridge, možná tento router ani nebudeš potřebovat, protože modem od UPC má v sobě již integrovaný router s WI-FI AC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 8, 20195 yr Děkuji za rychlou odpověď 🙂 Máte na mysli model CH7464LG "Premiove modem", který již má vestavěný wifi?
May 13, 20195 yr Na druhou stranu, když už Archer máš, není důvod to s ním a s UPC modemem v bridgi nezkusit. Premium - Základní Vodafone Station KrPole