Odesláno 18. dubna 2019 6 let Zdravím a omlouvám se, že použiji toto vlákno pro svůj problém. Minulý týden jsme si nechali do bytu namontovat klimatizaci Sinclair. Po skončení montážních prací se mechanici snažili klimu spárovat s modemem, wifi a mobilem aby se dala ovládat i na dálku. Bohužel se jim nezadařilo a odešli s tím, že se poradí ve firmě a v krátké době mi to zprovozní. Nyní se však ukázalo, že po mém uhrazení faktury se jim do toho nechce a po telefonu se vymlouvají na moje možné problémy s modemem a pod. i když internet a wifi mi fungují perfektně. Jsem v situaci, kdy jako běžný uživatel bez patřičných vědomostí nevím kam se obrátit aby vše fungovalo jak má. Budu moc rád za jakoukoliv pomoc či radu. Díky Honza Upraveno 18. dubna 2019 6 let uživatelem Marek-26 Příspěvek oddělen do samostatného tématu.
Odesláno 18. dubna 2019 6 let Nastavit wifi na klimatizaci nemuze byt nic sloziteho, jakou aplikaci na telefonu na ovladani pouzivas ? Na modemu mas zapnutou kterou wifi sit 2,4 ,nebo 5 GHz ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. dubna 2019 6 let Tomus, díky moc za odpověď. V mobilu mi nainstalovali aplikaci Ewpe Smart a ta nemůže klimatizaci vůbec najít a na modem kterou má Wifi síť se zatím nikdo nepodíval. Obávám se, že řešení tohoto spárování je nad moje síly, mám obavy abych nenadělal více škody než užitku. Skutečně patřím jen k běžným uživatelům jakéhokoliv zařízení. Sice nevím kde, ale budu muset sehnat někoho kdo se mi na to mrkne. Každopádně ještě jednou díky za reakci a kdyby byla nějaká možnost mi pomoci, budu moc rád. Honza
Odesláno 19. dubna 2019 6 let ZKus to zprovoznit podle navodu zde: https://www.sinclair-solutions.com/files/xx-czech-cz/instalacni-manual-cz/sinclair-im-ewpe-smart-cz-v01.pdf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. dubna 2019 6 let Díky za odkaz, jel jsem dle pokynů, sice se nezadařilo, ale posunul jsem se o kousek dál. Napsalo mi to, že přidání zařízení se nezdařilo a závorce je psáno, že síť 5 GHc není podporována. Návod jsem si uložil, bude se hodit. To už by mi mohl možná pomoci technik od UPC, kterého bych pochopitelně rád zaplatil. Upraveno 19. dubna 2019 6 let uživatelem Jant Doplnění textu
Odesláno 19. dubna 2019 6 let Technici od UPC mají jiné starosti než nastavovat klimatizace, právě proto jsem se ptal jestli tvůj modem ma zapnutouwifi sit 2,4 ,nebo 5 GHz. Takže musíš jít do nastavení modemu A přepnout jeho wifi na 2,4 GHz. tady je návod jak se síť 5G zapíná Takže ty to uděláš přesně naopak vypneš ji A zapneš 2,4 gigahertz. https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/internet/technicolor-tc7200/nastaveni-a-zabezpeceni/navod-na-aktivaci-5-ghz-wi-fi-pasma/ jinak bych doporučoval nechat si od UPC vyměnit modem za modernější modem zn. Compal, který umí používat obě pásma současně což ten tvůj technicolor neumí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. dubna 2019 6 let Od toho jsme tady 😉 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. dubna 2019 6 let Jen by asi ostatni potencialni hledaci reseni uvitali, kdybys taky napsal, JAK jsi ten problem vyresil!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.