Návštěvník dj.kure Odesláno 17. září 2006 Sdílet Odesláno 17. září 2006 to FAB: co že máš upload 550 kB/s ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2006 Sdílet Odesláno 18. září 2006 Jo ale i kdyby mi to jelo 100kb/s tak toho stahnu 3x vice nez s karnvalem po prekroceni FUP !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2006 Sdílet Odesláno 18. září 2006 Upload 550 má snad většina lidí, co má 7mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Honza007 Odesláno 18. září 2006 Sdílet Odesláno 18. září 2006 Jo ale i kdyby mi to jelo 100kb/s tak toho stahnu 3x vice nez s karnvalem po prekroceni FUP !!!!! Nějak divně počítáš! Nepleť si kb/s a kB/s. Když překročíš na Karnevalu, tak ti to jede 256kb/s. To je 2,5x více než 100kb/s. Stahovat 100kb/s tzn. 12,5kB/s, tak to radši vyhodím z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2006 Sdílet Odesláno 18. září 2006 Zapoměli jste, že tam je agregace 1:20. Až vám to pojede 100kb/s tak vyreklamujete leda h***o. Ani jedna ze společností si nezaslouží chválu, tak prosím kroťte své ovace. To je sice pravda, ale O2 má agregaci 1:50 a většina uživatelů si na rychlost nestěžuje, tak myslím že při agregaci 1:20 to nebude zas tak strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2006 Sdílet Odesláno 18. září 2006 Jo ale i kdyby mi to jelo 100kb/s tak toho stahnu 3x vice nez s karnvalem po prekroceni FUP !!!!! Nějak divně počítáš! Nepleť si kb/s a kB/s. Když překročíš na Karnevalu, tak ti to jede 256kb/s. To je 2,5x více než 100kb/s. Stahovat 100kb/s tzn. 12,5kB/s, tak to radši vyhodím z okna. jo sorry prehled jsem to.Myslel jsem samozrejme 100 kB/s u stahovani - moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2006 Sdílet Odesláno 20. září 2006 http://karneval.cz/internet.aspx tak ja nevim, na uvodni strance internetu pisou: neomezeny prenos dat za stalou cenu :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :afro: :afro: :afro: :afro: :pukel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mill Odesláno 20. září 2006 Sdílet Odesláno 20. září 2006 http://karneval.cz/internet.aspx tak ja nevim, na uvodni strance internetu pisou: neomezeny prenos dat za stalou cenu :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :afro: :afro: :afro: :afro: :pukel: ovsem neni tam napsano ze stalou rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SWE Odesláno 21. září 2006 Sdílet Odesláno 21. září 2006 asi tak....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. září 2006 Sdílet Odesláno 24. září 2006 http://karneval.cz/internet.aspx tak ja nevim, na uvodni strance internetu pisou: neomezeny prenos dat za stalou cenu :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :afro: :afro: :afro: :afro: :pukel: No jo, to je ten marketing neboli oblbování zákazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.