Přejít na obsah

Horizon Go


Návštěvník Anonym

Doporučené příspěvky

A máte win 10 po čistý instalaci, nebo z updatu ze starším vidlí? Jak jsem psal, na jednom pc mi to po updatu na win 10 32bit funguje normálně. Na druhým PC po updatu na win 10 64bit ani h***o. Před tím to jelo na obou PC. Silverlight (5.1.41105.0) mám nainstalovaný, zkoušel jsem i reinstalaci Silverlightu podle návodu na stránkách MS (vymazání z registrů). Problém asi nesouvisí s firewallem (windowsácký), nebo antivirem (Avast). Když zkusmo odstřihnu pc od netu, tak vyskočí jiná hláška. Tahle chyba vyskočí ve chvíli, kdy na funkčním PC začne přehrávání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to rozchodil. Na jedněch holandských stránkách bylo toto: ve složce Programdata\Microsoft\PlayReady přejmenujte mspr.hds na mspr.hds.old Zkusil jsem to a jede mi to teď v IE i Firefoxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak super. :cheers: Ono když se dá do googlu mspr.hds, tak je jasné, že to souvisí s přehráváním pomocí Silverlightu. Jenom se takové chujoviny dopátrat. A odpověď podpory UPC byla, že jim to jde a chyba bude u mne. No to bych teda sám fakt nevěděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník

Ahojte, vedeli by ste mi poradit, preco mi obraz na Horizon GO seka ked to pozeram cez prehravac? ako nie je to ziadna katastrofa, len sa na to neda pozerat, ked sa viac hybe kamera, ma to taky trhany pohyb. Mam zavedenu opticku linku az do bytu a na iPade mi to ide cele bez problemov, bez akehokolvek trhnutia... Skusal som to aj cez mozzilu, ale tam sa viedo stale zasekne a buffruje, Cez IE to nerobi, len to ma taky trhany pohyb... Procak by to mal stihat, kedze pri prehravani je vytazeny na 75 percent... Plus, nie je zas tak stry, asi cca pol roka, cize nechapem v com to moze byt... Niekto podobne skusenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník single

No 75%... možná máš fakt slabý počítač. Není to nějaký notebook s Atomem za 7 tis.? Na tři roky starém pc se mi vytížení procesoru pohybuje mezi 8 až 10%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...