Odesláno 17. února 2016 9 let Zatím není podporována a neplánuje se, a jestli bude ? to ti nikdo neřekne. Za měsíc, rok, roky třeba ano
Odesláno 21. února 2016 9 let Kam zmizel Golf Channel ? Mám pocit, že už tam byl. Stejně zmizel jako Russia Today HD. i Golf Channel. Nezmizely, jenom tento mux vysílá velmi nekvalitně s chybami, a většina televizorů a různých zařízení je nechytne. Tento stav trvá od doby co tento mux začal vysílat, a UPC to není schopná upravit. Nechápu to. Občas jde i dobře, i když nějakou tu chybičku má vždy. Netrvá to ale dlouho, a najednou z ničeho nic začne znova vypadávat. Asi je to zaměstnancům šuma fuk, no občas nejde, a co.
Odesláno 21. února 2016 9 let Na to, že reaguješ na Horizont GO dobrý. Tvůj problém bude nejspíše v lokálním rušení, protože mě tyhle programy hrajou normálně Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 27. února 2016 9 let Po přestupu na W10 mi nejede v Mozille ani v IE Horizont go.Zkoušel jsem instalace odinstalace silverlight,prohlížečů atd.Nemáte stejný problém,ale už se vám podařilo ho vyřešit.Díky
Odesláno 27. února 2016 9 let Co Vám to ukazuje? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 28. února 2016 9 let Ukazuje to "Došlo k chybě"..Spusťte video znovu.V Mozille to ještě upozorňuje vlevo nahoře ,že připojení není zabezpečeno.Zkoušel jsem různé typy zabezpečení ,ale nic.Díky
Odesláno 28. února 2016 9 let Pokud je možné, tak nám sem dejte screenshot z Firefoxu. Problém by měl vyřešit tento způsob, zkuste ho a dejte vědět ve složce C:\Programdata\Microsoft\PlayReady přejmenuj mspr.hds na mspr.hds.old a restartuj PC. Pak by to mohlo jet. To v případ, že používáte windows 7 a novější. Budete si muset zobrazit skryté složky a nebo nakopírujete odkaz do adresního řádku v exploreru. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 17. března 2016 9 let Netusite nekdo, zda lze vytvorit dalsi ucet v Moje UPC pro dalsiho clena rodiny za ucelem pouzivani sluzby Horizon Go? Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 17. března 2016 9 let To sotva, ale účet může použít tvůj, je tam snad možnost až 3 zařízení.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.