Ivo Mašek Odesláno 21. srpna 2018 Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Včera jsem se byl podívat do Moje UPC. Ze zvědavosti, co tam mám nového, jestli je zaplacena platba, a tak podobně. Dnes mě přišel po emailu dotazník, zda bych po mé návštěvě Moje UPC doporučil služby od UPC svým kolegům, známým a tak podobně. Přiznám se, ... chvíli jsem hloubal nad spojením: Moje UPC vs. doporučení služeb (TV, Inet, Telefon) pro své známé. Nejsem génius, nevím vše, a tak jsem nepřišel na to, co má společného mé doporučení televize, inetu a nebo telefonu od UPC svým známým dle mé návštěvy mého Moje UPC. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. srpna 2018 Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Berou to tak nějak komplexně. Zaznamenali aktivitu a chtějí nějakou zpětnou vazbu. Nic tě nenutí jim to vyplňovat, pokud nevidíš žádnou souvislost. 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 22. srpna 2018 Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) No hlavne se z takovychto otazek neda udelat VUBEC ZADNY smysluplny zaver! Ten clovek, co tohle vymyslel, je zcela mimo misu... a uz vidim ty vysledne zcela-nic-nerikajici grafy, nad kteryma extaticky vzdycha zastup senior manazeru... 😞 Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 23. srpna 2018 Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Zdravím @Ivo Mašek Je to spíše obecná uživatelská zkušenost. Dám příklad, když budete využívat internet banking a bude katastrofální, nebude nic umět, celý systém bude těžkopádný, doporučil byste známému, aby si v té dané bance udělal účet i za cenu toho, že se bude rozčilovat při zadávání každé platby a bude naštvaný pokaždé, když se bude muset přihlásit do internet banky? :) Je to myšleno podobně, je MOJE UPC natolik dobré, aby to přispělo k celkovému pocitu ze služeb UPC a doporučil byste je? Je to tedy hodně obecné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 23. srpna 2018 Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 To srovnani kulha - na rozdil od Internetbankingu, kde muze uzivatel kompletne spravovat vsechno, co se svym uctem potrebuje, aniz by potreboval volat nebo chodit do banky, MojeUPC je takova sranda-k-prdu, protoze tam se neda spravovat vubec nic (muzu si tam zmenit sluzby (pridat/odebrat balicek)? nemuzu... muzu si tam, cojavim, zapnout statickou IP adresu? nemuzu... muzu si tam zmenit nastaveni IPv4/IPv6? nemuzu... atd.) Jak rikam, autor zjevne zapomnel PREMYSLET o PRAKTICNOSTI a SMYSLUPLNOSTI cele te akce. Ale hlavne, ze se na meetingu pak dobre vyjima "udelali jsme pruzkum a tady mate - idealne pekne animovane - grafy"... Kdybych mel soudit kvalitu sluzeb UPC podle MojeUPC, pak kazdeho znameho zenu od UPC svinskym krokem... jenze ona kvalita TV a Internetu od UPC je o necem UUUUUUPLNE jinym nez ta MojeUPC legranda s modernim vsechno-co-nejvetsi-a-co-nejdal-od-sebe designem jako pro rocni batolata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ententyk Odesláno 23. srpna 2018 Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Když u toho bude sedět takových 10 brouků Pytlíků, tak z toho nikdo žádný závěr neudělá, že jo. Celý smysl dotazníku tkví právě ve zpětné vazbě jako je ta Vaše. Autor si nějak cestu k uživatelům najít musí a tohle je jedna z nich. Sama otázka smysl samozřejmě nedává, když je takhle vytržená z kontextu celého dotazníku. Á propos srovnání s internetbankingem je dostačující, pokud se budeme bavit o podstatě doplňkových služeb. Jejich kvalita a rozsah je v tomto případě naprosto irelevantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.