August 6, 200421 yr Mate nekdo zkusenosti s AP/Routerem Asus WL-500, potrebuju porobit wifi sit timto stylem: 10 pocitacu v siti pres tenhle router (WLAN i LAN) bez inetu a dalsi 2 (WLAN i LAN) pristup na inet. Mate rovnez prakticke zkusenosti s funkcnosti s netem od karnevalu? Diky
August 8, 200421 yr Dobra krabicka nema problem, KARNEVAL dobre ale posledni dobou jak se snazi rozrust zacinaj problemy, jde dolu ping a jsou castejsi vypadky.
August 15, 200421 yr Ad prakticke zkusenosti: Na foru toho neni dost ? Myslel jsem funkcnost uvedeneho zarizeni s netem - ne netu jako takoveho.
August 21, 200421 yr Tak to nemuzu slouzit, pane.. Fakt netusim.. Nejspis nejaky cinani po praci na poli s rejzi.
August 21, 200421 yr mám taky dotaz, jde mi o ten USB konektor, když do něj strčím storage , bude to pak fungovat jako ftp ? ( ..pasivni pripojeni) .. JAk často se mění ip na karnevalu ? Pokaždé když resetnu modem ?
August 21, 200421 yr [Za tu dobu co mám intrenet od Karnevalu tak se IP měnila jednou a to prý pro optimalizaci sítě ( místo B masky - C maska ). Myslím, že u noveho připojení už by jsi měl mít "skoro" trvalou adresu Petr