Odesláno 6. srpna 2004 20 let Mate nekdo zkusenosti s AP/Routerem Asus WL-500, potrebuju porobit wifi sit timto stylem: 10 pocitacu v siti pres tenhle router (WLAN i LAN) bez inetu a dalsi 2 (WLAN i LAN) pristup na inet. Mate rovnez prakticke zkusenosti s funkcnosti s netem od karnevalu? Diky
Odesláno 8. srpna 2004 20 let Dobra krabicka nema problem, KARNEVAL dobre ale posledni dobou jak se snazi rozrust zacinaj problemy, jde dolu ping a jsou castejsi vypadky.
Odesláno 15. srpna 2004 20 let Ad prakticke zkusenosti: Na foru toho neni dost ? Myslel jsem funkcnost uvedeneho zarizeni s netem - ne netu jako takoveho.
Odesláno 21. srpna 2004 20 let Tak to nemuzu slouzit, pane.. Fakt netusim.. Nejspis nejaky cinani po praci na poli s rejzi.
Odesláno 21. srpna 2004 20 let mám taky dotaz, jde mi o ten USB konektor, když do něj strčím storage , bude to pak fungovat jako ftp ? ( ..pasivni pripojeni) .. JAk často se mění ip na karnevalu ? Pokaždé když resetnu modem ?
Odesláno 21. srpna 2004 20 let [Za tu dobu co mám intrenet od Karnevalu tak se IP měnila jednou a to prý pro optimalizaci sítě ( místo B masky - C maska ). Myslím, že u noveho připojení už by jsi měl mít "skoro" trvalou adresu Petr
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.