Ivo Mašek Odesláno 8. srpna 2018 Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Do některých vláken (threadů) mě nejde vložit (napsat) post., vyjádření, odpověď. Do některých vláken to funguje správně. Dělíme se již zde na árijce, neárijce, ... nadlidi, podlidi ?? Nechápu. A očividně se tento BAN (a nevím vůbec za co) netýká jen mě. Předem děkuji za vysvětlení, objasnění. Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem Ivo Mašek Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. srpna 2018 Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Nejedná se o ban či záměrnou blokaci, jedná se o chybu na fóru, která se řeší i dle občasné nedostupnosti fóra s maintenance stránkou. K některým příspěvkům nejde přispívat ani mě a to mám ta práva docela vysoká. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 8. srpna 2018 Autor Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Děkuji. Pamatuji dobu (a ne zase tak vzdálenou), že to vše tady fungovalo. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. srpna 2018 Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 už to žije, podle konzole tam tam byl problém se souborem pro překlady, což způsobilo nefunkčnost některejch scriptů, např. pro zobrazení textovýho editoru na psaní po kliknutí apod. 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.