Odesláno 10. června 2018 6 let Dobrý den, dneska sem se pokusil naladit UPC TV. Kartičku sem zasunul podle návodu, stavil frekvenci atd. Našlo mi to spoustu kanálů jak placených tak i neplacených. Televizi sem nechal běžet na neplaceném kanálu a čekal ty dvě hodiny, aby se mi spustily i placené kanály. Již je to pět hodin a stále nic. Když zapnu třeba HBO tak mi to píše Žádný modul CI. Co mám prosím vás dělat? Děkuji předem za odpověď
Odesláno 10. června 2018 6 let Dobrý den, dneska sem se pokusil naladit UPC TV. Kartičku sem zasunul podle návodu, stavil frekvenci atd. Našlo mi to spoustu kanálů jak placených tak i neplacených. Televizi sem nechal běžet na neplaceném kanálu a čekal ty dvě hodiny, aby se mi spustily i placené kanály. Již je to pět hodin a stále nic. Když zapnu třeba HBO tak mi to píše Žádný modul CI. Co mám prosím vás dělat? Děkuji předem za odpověď Zkusil bych se přihlásit na svůj účet v https://my.upc.cz/. Je tam položka Obnovení programové nabídky Třeba to pomůže.
Odesláno 10. června 2018 6 let Obnovení nabídky nepomůže, když televize nedetekuje CA modul. Je vložen správně? Není obráceně? A karta je také vložena správně? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. června 2018 6 let Obnovení nabídky nepomůže, když televize nedetekuje CA modul. Je vložen správně? Není obráceně? A karta je také vložena správně? Ano je. Zadal sem frekvenci 658.000MHz, QAM 64, 6900 KS/s
Odesláno 11. června 2018 6 let Tak jsem zjistil, že AMX jede dobře, ale třeba HBO ne a Eurosport jde, ale zas něco dalšího ne. Nevíte jak udělat aby ve šlo? Máme Sharp tv a víc už mě nenapadá co by k tomu bylo potřeba. Děkuji předem za odpovědi
Odesláno 11. června 2018 6 let Co takhle NOVA HD, Prima HD (ostatní HD Novy a Primy) vám fungují? V nabídce TV Start nejsou žádné "placené" programy, jakou máte tedy nabídku? Od koho máte CA modul? Upraveno 11. června 2018 6 let uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.