Odesláno 7. března 2018 7 let Dobrý den, nejde se mi připojit na Wi-Free pomocí telefonu (Xiaomi Mi Max). Chce to po mě název domény. Co tam mám napsat? A můžu do identity vyplnit svůj mail, když ho mám jako jméno na přihlášení do moje UPC? Děkuji za odpověď
Odesláno 7. března 2018 7 let Domenu nevyplnujte. Vyplneno mate mit jen: Metoda EAP: PEAP Ověření phase 2: MSCHAPV2 Certifikat: Ten co tam mate. Identita: (Prihlasovaci jmeno do Moje UPC) Heslo: (Heslo, ktere jste zvolil do Wi-Free. Je jine, nez heslo do Moje UPC.)
Odesláno 7. března 2018 7 let Aha nevím, co bylo před tím špatně, protože jsem to zkoušel, ale teď už mi to každopádně jde. Já Vám moc děkuji za pohotovou odpověď ;-)
Odesláno 10. března 2018 7 let Dobrý večer, mám mobil Huawei P10 s Androidem 8.0. Certyfikat jsem naistaloval, ale nejde ho zvolit v nastavení. Když vyberu "use system certificates", tak chce to po mě název domeny, jinak tlačítko "připojit" je neaktivní. Když to zkusím bez cerfytikatu, tak to taky nejde - connection time out. Edit: Nakonec povedlo se správně nainstalovat certyfikat, nemusel jsem už zadávat názvu domeny, ale stejně nejde se připojit - furt je connection timed out Upraveno 10. března 2018 7 let uživatelem sober
Odesláno 11. března 2018 7 let Certifikát není třeba instalovat stačí vyplnit uživatelské jméno které používáte pro přihlášení na https://my.upc.cz/MyAccount/Index a na těchto stránkách https://my.upc.cz/MyServices/Internet#divWiFree si nastavíte heslo které je jiné než přihlášení do my.upc. Takže po zadání už. jména a hesla do UPC free by to mělo fungovat. Aspoň mě to takhle funguje už léta ( i bez nainstalování certifikátu ). Jen to není soukromé připojení a to mi nevadí. Upraveno 11. března 2018 7 let uživatelem binovec
Odesláno 28. března 2019 6 let Existuje nějaká statistika, nakolik je Wi-Free využíváno? Myšlenka je to hezká, na druhou stranu nějak nechápu, proč tolik zařízení možná zbytečně smaží do vzduchu .... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 28. března 2019 6 let Wi-Free vysílá na sterjném kanálu, co standardní síť na modemu. Tedy nic zbytečně do vzduchu nesmaží. Tedy kromě pár bitů informací navíc a jedno SSID. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. března 2019 6 let Jirka007 - tady se člověk nesmí zeptat, když něčemu nerozumí? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 2. srpna 2019 5 let Mě by zajímalo co bude s Wi-Free v budoucnu po sloučení s Vodafonem, momentálně je možné připojit i na Slovensku, v Německu, Rakousku, Irsku, Maďarsku, Nizozemsku, Polsku, Švýcarsku, Belgii a Rumunsku díky společné databázi. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.