January 13, 20187 yr Ahoj,koupil jsem si novy receiver yamaha rx-v483.Mam ho pripojeny pres hdmi naprimo k tv,kde mam ca modul k upc.Zvuk u vsech programu je v poradku a funguje,ale u sport 1 hd a sport 2 hd mi tv pise,slaby nebo zadny signal a program nejde.U klasickych sport 1 a sport 2 jde vsechno v pohode?Nesetkali jste se s timto problemem? DikyHonza
January 13, 20187 yr Tohle nemá s receivrem nic společného, proste multiplex kde vysílají kanály Sport 1 a 2 HD ma asi špatný signál,zkus zkontrolovat přívodní anténi kabel. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 13, 20187 yr Ma to asi souvislost.Jak odpojim hdmi kabel od receiveru,tak kanaly Sport1 a 2 HD normalne funguji.Zapojim ho zpatky do receiveru a opet kanaly nejdou.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
January 14, 20187 yr A jakou sílu a kvalitu signálu kanály ukazují s odpojeným recieverem? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 14, 20187 yr Tak problem byl v kabelu.Vymenil jsem ho. A funguje to [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro