Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Přesně tak a vyřeší to určitě onen izolátor - takový "váleček" od firmy Jašek, který prostě lehce našroubuješ úplně na samotný konec kabelu - tedy izolátor bude zapojen přímo do konkrétního přřístroje (VCR, TV, LCD,..) a máš po brumu a jistě i jiném rušení! Já jsem za váleček kdysi dal technikovi 100 Kč a naprosto mi tento malý zázrak vyřešil brum v celém přijímacím řetězci a to mám propojen i počítač, kde brumy a podobné neřády bývají často problémem. Izolátor od Jaška = křišťálový zvuk všude a to není reklama 8):wink:

Odesláno
Přesně tak a vyřeší to určitě onen izolátor - takový "váleček" od firmy Jašek, který prostě lehce našroubuješ úplně na samotný konec kabelu - tedy izolátor bude zapojen přímo do konkrétního přřístroje (VCR, TV, LCD,..) a máš po brumu a jistě i jiném rušení! Já jsem za váleček kdysi dal technikovi 100 Kč a naprosto mi tento malý zázrak vyřešil brum v celém přijímacím řetězci a to mám propojen i počítač, kde brumy a podobné neřády bývají často problémem. Izolátor od Jaška = křišťálový zvuk všude a to není reklama 8):wink:

... a kde se da ten izolator sehnat? Me by se to hodilo, protoze nemuzu kvuliva toho huceni poslouchat zvuk z PC. Dik za radu, j.

Odesláno

Tak jsem po chvilce googlování našel alternativu za "Jaška", který už asi ani jako firma neexistuje. Nevím a ten izolátor už mám taky docela pár let, ale to je JEDNO a tohle je naprosto totožné parametry (jen né tou moji cenou :roll: ), ale časy se holt mění..

POZOR: Tuto firmu sem dávám je pro NÁZORNOU UKÁZKU a NÁZVY odkazovaných dílů a KOUPIT si to každý může ve svém bližším obchodě !! Akorát se divím, že se k problému staví pan Karneval zády a SÁM izolátor nenabídne !!?? Mno, asi se časy vážně mění..Karnevale, Karnevale! :roll:

Doufám, že to pomůže ! :wink:

Galvanický oddělovač Toner XTI-1G

http://www.omko.cz/?kod=ALXTI1G

Redukce F-zdířka IEC-konektor

http://www.omko.cz/?kod=KNFIZB

a kdyby bylo třeba, tak existuje i zdířka

Redukce F-zdířka IEC-zdířka

http://www.omko.cz/?kod=KNFIZA

Odesláno

http://www.tkrjasek.cz/product/default.htm

Proc to Karneval nedava automaticky? Asi protoze to stoji pres 100Kc a v 95% pripadu to neni potreba, takze by to bylo mrhani penezi.

• Po letech...
Odesláno

Před všemi dalšími kroky nejdříve zkontrolovat rovnováhu hlasitosti televize a set-top boxu. Hučení může přestat pouhým ztlumením televize a další regulací pouze set-top boxu.

Odesláno
Před všemi dalšími kroky nejdříve zkontrolovat rovnováhu hlasitosti televize a set-top boxu. Hučení může přestat pouhým ztlumením televize a další regulací pouze set-top boxu.

Já měl u Karnevalu to samé a pomohl galvanický oddělovač. Nicméně, od roku 2006 uplynulo 9 let (Bože, ten čas letí), Karneval už dávno neexistuje (byl požrán UPC), galvanický oddělovač už dlouho nemusím používat (mám ho v šuplíku v mém PC/TV domácím skladě), ten tazatel pravděpodobně už ani u kabelovky není a dost možná má na střeše satelit a je vysmátej.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague