Odesláno před 4 hodinami4 hod Nainstaloval jsem si aplikaci Vodafone Home. Na stránkách je napsáno, že můžu svůj modem ovládat přes aplikaci. Mám nový Ultra Hub a stejně aplikace nefunguje a modem nejde připojit. Zkoušel někdo aplikaci a podařilo se? Přijde mi, že jsou informace i aplikace vypuštěny dříve, než jsou funkce povoleny na modemu. Cable+ 1000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Karviná
Odesláno před 4 hodinami4 hod https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/vodafone-home/aplikace-home-faq/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Díky za odkaz. Otázka: Proč se mi nedaří k modemu připojit, když mám nový UltraHub modem? V aplikaci jsem přihlášen a jen probíhá vyhledávání. Cable+ 1000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Karviná
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče Řešení @Maxim Pěkný den, pokud jste do aplikace přihlášený svým účtem (stejně, jako se přihlašujete do Můj Vodafone) a v samoobsluze v pořádku vidíte svůj pevný internet, tak byste měl vidět i svůj modem v aplikaci Vodafone Home. Pokud to tak není, prosím, zavolejte nám na 800770077 nebo nám pošlete popis situace (třeba i se screenshotem) přes https://tam.je/forum a my požádáme kolegy z technické podpory o kontrolu. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Schválně jsem si to zkusil také nainstalovat, přihlásil jsem se a nic. - - - Vodafone Ultra Hub 7 Neomezený Super a Internet Ultra+ Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Obligátní hláška :něco se pokazilo" vejde jednou do historie. Tohle se mě pravidelně několik týdnů objevuje po přihlášení do Můj Vodafone. S dovětkem: zkuste to znova. A tak to znova zkusím a šup - už jsem tam. Takže u mě v tomto vždy až na druhý pokus. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor Tak já mám hlášku jinou. Já jsem se do aplikace přihlásil přes údaje do Vodafonu, pak to hledá modem a nakonec zahlásí chybu. Ale přijde mi to, že nejsou spíš ty původní modely na nové verzi softwaru, protože je to zvláštní. Každopádně jsem poslal tiket na prověření, tak jsem zvědav. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem Maxim Cable+ 1000 - - Vodafone Ultra Hub 7 Karviná
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Ivo Mašek Že by taky v app Můj Vodafone+?Vždy napoprvé chyba, druhý pokus projde v pohodě. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak pozor, je zde změna. Po vypnutí aplikace a po nějaké době opětovném zapnutí, se aplikace vzpamatovala a dá se v ní i pohybovat a možná i pochybovat :-) - - - Vodafone Ultra Hub 7 Neomezený Super a Internet Ultra+ Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.