Odesláno před 9 hodinami9 hod Dobrý den, omylem jsem smazal svou Vodafone eSIM kartu z telefonu. Je možné ji nějak obnovit nebo znovu aktivovat? Jedná se o číslo +420 776 209 xxx. Prosím, poraďte mi, jak mohu eSIM získat zpět. Děkuji. Cable+ 1000 BezLimitu L Extra - - Dobrý den, omylem js
Odesláno před 6 hodinami6 hod Centrum péče @Sviatoslav Pěkný den, pokud jste eSIM nahrával ze samoobsluhy, tak ji můžete stáhnout opět přes samoobsluhu Můj Vodafone. Postupy najdete na https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/sim-karty/virtualni-esim/. Jestli se do aplikace nebo webové samoobsluhy nedostanete, můžete zavolat z jiného českého čísla na 800770077, pokud vás budeme moct telefonicky ověřit, pomůžeme vám, případně se můžete zastavit v prodejně Vodafonu. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Ondra - Vodafone neuvažujete konečně o tom, že do Samoobsluhy zavedete nějaký alternativní dvou-faktor? Pokud ne rovnou bezpečnný Passkey, tak aspoň běžný 6místný TOTP kód a případně rovnou generovat recovery kódy. Protože ztratit nebo smazat si telefon v zahraničí je prostě průser se stávajícím systémem. Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.